Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η πολύτιμη συμβουλή που της έδωσε η Beyoncé

Written by on 19 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Kesha έχει φροντίσει να ακολουθεί μέχρι σήμερα τη συμβουλή.

Η Kesha αποκάλυψε την πολύτιμη συμβουλή που της έδωσε η Beyoncé.

Σε μία νέα συνέντευξή της στο περιοδικό Wall Street Journal Magazine, η Kesha τόνισε ότι συνεχίζει να ακολουθεί μέχρι σήμερα τη συμβουλή που μοιράστηκε μαζί της η Queen B πριν από μερικά χρόνια.

«Η Beyoncé μου είχε πει κάποτε να κρατάω έναν κύκλο καλών ανθρώπων και να απομακρύνω τα φίδια από τη ζωή μου», δήλωσε στο περιοδικό η 36χρονη τραγουδίστρια.

Διαφήμιση

Η Kesha είχε μιλήσει ξανά για τη συμβουλή της Beyoncé σε συνέντευξή της στο The Face το 2019, όπου θυμήθηκε ότι γνώρισε την τραγουδίστρια σε ένα φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ήμουν πάντα θαυμάστριά της, από την πρώτη ημέρα – Destiny’s Child μέχρι τέλους», είπε χαμογελώντας.

«Ήταν στα παρασκήνια και ήταν σαν άγγελος. Μου είπε: “Μόλις καταλάβεις ότι είναι φίδια, ξερίζωσε τα”. Οπότε προσπάθησα να ακολουθήσω αυτή τη συμβουλή», συνέχισε.

«Μερικές φορές χρειάστηκα λίγο περισσότερο χρόνο για να καταλάβω ποιος γύρω μου ήταν εκεί για τους σωστούς λόγους και ποιος όχι», παραδέχθηκε.

Kesha

«Αλλά νομίζω ότι μπορώ να πω με ασφάλεια ότι αυτή τη στιγμή περιβάλλομαι από πολύ καλούς ανθρώπους. Μπορεί λοιπόν να χρειάστηκαν μερικά χρόνια, αλλά οι συμβουλές της έπιασαν τόπο. Και αυτή θα ήταν η συμβουλή μου σε οποιονδήποτε στη μουσική βιομηχανία», πρόσθεσε.

Η Kesha μοιράστηκε επίσης μία άλλη σοφή συμβουλή που της έδωσε ο καταξιωμένος παραγωγός Rick Rubin, με τον οποίο συνεργάστηκε στο τελευταίο άλμπουμ της «Gag Order».

«Ο Rick Rubin μου είπε ότι τέχνη είναι το μέρος όπου βάζεις την τρέλα», θυμήθηκε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε στο WSJ. Magazine, η Kesha δήλωσε ότι η συνεργασία της με τον Rick Rubin στο άκρως συναισθηματικό άλμπουμ της ήταν «μια πολύ όμορφη εμπειρία».

«Πραγματικά ένιωσα ότι κατάφερα να καθίσω με κάποιον που είναι δεξιοτέχνης στο είδος του και είναι τόσο προσγειωμένος και τόσο ευγενικός», ανέφερε.

Η Kesha πρόσθεσε ότι ο Rick Rubin δημιούργησε έναν «απίστευτα ασφαλή χώρο» ενώ εργαζόταν πάνω στο άλμπουμ και της «παρείχε ένα σταθερό έδαφος για να βυθιστεί στα συναισθήματα».

Το νέο άλμπουμ «Gag Order» της Kesha, το οποίο ήταν επηρεασμένο από την πολυετή νομική διαμάχη της με τον Dr. Luke που έληξε πρόσφατα με διακανονισμό, κυκλοφόρησε τον Μάιο.

[ad_2]

Source link