Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Πάολα έχει «Καρδιά Αλήτισσα» και κυκλοφορεί νέο τραγούδι

Written by on 22 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Η Πάολα κυκλοφορεί νέο τραγούδι.

Η Πάολα τραγουδά για κάθε «Καρδιά Αλήτισσα» και μας χαρίζει ακόμα μία ξεχωριστή επιτυχία.

Η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της μας παρασύρει με ένα δυναμικό και σύγχρονο τραγούδι, γεμάτο με το μοναδικό της πάθος, που θα γίνει σύνθημα για κάθε «καρδιά αλήτισσα» και «ελεύθερη ψυχή».

Το «Καρδιά Αλήτισσα» έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίσει στο airplay, μέσα από την πρώτη του μετάδοση από επιλεγμένα ραδιόφωνα τις προηγούμενες ημέρες.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Τόνι Μαυρίδης και τους στίχους ο Δημήτρης Καραδήμος.

«Έχω καρδιά αλήτισσα, ελεύθερη ψυχή, ποτέ μου δεν φοβήθηκα από μικρό παιδί… Έχω καρδιά που συγχωρεί του κόσμου τα παιχνίδια, μαγκάκι που βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια…», τραγουδά η Πάολα με τη χαρακτηριστική ερμηνεία της.

Το «Καρδιά Αλήτισσα» αποτελεί το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί τη φετινή χρονιά η Πάολα και διαδέχεται το «Έμαθα Να Μαθαίνω», μία δημιουργία με έντονο ελληνικό ηχόχρωμα που αποκαλύφθηκε τον περασμένο καλοκαίρι.

Παράλληλα, το «Καρδιά Αλήτισσα» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία η Πάολα μαγεύει το κοινό στις επιτυχημένες εμφανίσεις της με τον Στέλιο Ρόκκο στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link