Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου συναντά τους ΣΟΥΑΡέ

Written by on 1 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Η ταλαντούχα συντροφιά συναντά τη Νατάσσα Μποφίλιου.

Με το βασικότερο ζητούμενο των ανθρώπινων σχέσεων, την επικοινωνία, ασχολείται στο νέο τραγούδι της η ταλαντούχα ομάδα του Πέτρου Βαγιόπουλου, της Μερόπης Γραμμένου και των ΣΟΥΑΡέ, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει.

Στο «Τι Άλλο Θες Να Πω» συναντιούνται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η υπέροχη ερμηνεύτρια αποδίδει ιδανικά και ανεπανάληπτα το ωραίο αυτό τραγούδι.

Τους μεστούς στίχους της Μερόπης Γραμμένου, που εκφράζει με αμεσότητα αλλά και εξαιρετική λεπτότητα το θέμα, ντύνει με μουσική μαεστρία ο Πέτρος Βαγιόπουλος.

Με τον εντελώς δικό του αναγνωρίσιμο τρόπο – «ίδιον ιδίωμα» το ονόμαζε ο Μανώλης Ρασούλης – και απίθανες εναλλαγές, ακολουθεί τα στιχουργικά κελεύσματα και τον εσωτερικό ρυθμό για να μεταφέρει θαυμάσια τα νοήματα.

Οι ΣΟΥΑΡέ με τη μουσικά άψογη τεχνική τους και το ιδιαίτερο ύφος τους προσδίδουν μια ξεχωριστή νότα χαράς και συμβάλλουν τα μέγιστα στο τελικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Το τραγούδι «Τι Άλλο Θες Να Πω» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video σε σκηνοθεσία του  Γιάννη Δάφνου.

Το ξεχωριστό «Τι Άλλο Θες Να Πω» είναι το πέμπτο κατά σειρά από τον κύκλο τραγουδιών «Σμίλη» και προστίθεται στα ήδη επιτυχημένα τραγούδια «Καλημέρα» με τον Ορφέα Περίδη, «Τροβαδούρος» με τον Κωστή Μαραβέγια, «Άντε Να Δούμε Που Θα Βγει» με τους ΣΟΥΑΡέ και το πρόσφατο «Λέω Να Σιγοτραγουδήσω» με τον Σωκράτη Μάλαμα.

Οι ΣΟΥΑΡέ είναι οι Λευτέρης Βαϊόπουλος (κιθάρα), Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο), Γιάννης Δάφνος (πιάνο), Αλκαίος Σουγιούλ (μπουζούκι) και Κώστας Σπυράτος (κρουστά).

Το τραγούδι «Τι Άλλο Θες Να Πω» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

[ad_2]

Source link