Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η κόρη της Madonna κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι της – Hit Channel

Written by on 24 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Η Lourdes Leon κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι της χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Lolahol.

Η Lourdes «Lola» Leon ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της.

Η 25χρονη κόρη της Madonna κυκλοφόρησε την Τετάρτη 24 Αυγούστου το πρώτο single της «Lock&Key» με το ψευδώνυμο Lolahol, χαράσσοντας τον δικό της δρόμο στη μουσική βιομηχανία με ένα σαγηνευτικό club anthem.

Το «Lock&Key», στο οποίο την παραγωγή συνυπέγραψε ο Eartheater, κυκλοφορεί μέσω της δισκογραφικής εταιρείας της Lourdes, Chemical X Records.

Το τραγούδι συνοδεύεται επίσης από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του Eartheater και χορογραφία της Lourdes Leon, το οποίο ξεναγεί τους θεατές στην πόλη της Νέας Υόρκης, την πόλη του μοντέλου και στα περίχωρά της.

Η Lourdes Leon είναι η κόρη της Madonna με τον κουβανικής καταγωγής χορευτή και γυμναστή Carlos Leon.

Τον Οκτώβριο, η Lourdes Leon συνάντησε την παλιά φίλη της οικογένειας, την ηθοποιό Debi Mazar και μίλησε στο περιοδικό Interview για τις εμπειρίες της παιδική ηλικία της ως κόρη της Madonna.

Η Lourdes είπε ότι σε αντίθεση με τη μητέρα της δεν έχει «συγκεκριμένο» επαγγελματικό στόχο, καθώς προτιμά να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το χορό, αλλά εξέφρασε επίσης την επιφύλαξή της στο ενδεχόμενο να ακολουθήσει την πορεία της Madonna στη μουσική ή στην υποκριτική.

«Ειλικρινά, οι ηθοποιοί πραγματικά με ενοχλούν και δεν μπορώ να βρίσκομαι κοντά τους. Όσο για τη μουσική, μπορώ να τραγουδήσω. Απλά δεν με ενδιαφέρει. Ίσως είναι κάτι πολύ κοντά στην οικογένειά μου», εξήγησε, προσθέτοντας ότι η ιδιωτικότητα είναι το κλειδί για να κρατήσει τη ζωή της όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική.

«Με έχουν κρίνει από νεαρή ηλικία, αλλά νομίζω ότι η ιδιωτικότητα είναι ο λόγος που κατάφερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να μη βρεθώ σε ψυχιατρείο. Θέλω να καταλάβω ποια στο καλό είμαι πριν αφήσω κάποιον άλλο να προσπαθήσει να μου πει ποια είμαι», πρόσθεσε.

Η Lourdes Leon έχει κάνει επίσης την είσοδό της στον χώρο του μόντελινγκ.

Έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα σε ηλικία 21 ετών στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το 2018 και πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του Marc Jacobs για την άνοιξη του 2021. Επίσης έχει συνεργαστεί με τα brands Burberry, Calvin Klein και Swarovski, μεταξύ άλλων.



[ad_2]

Source link