Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Κρυσταλλία κάνει την έκπληξη με το ακαταμάχητο single «Me Gusta» (video)

Written by on 30 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Η Κρυσταλλία ασκεί απαράμιλλη γοητεία με το ακαταμάχητο single «Me Gusta».

Η λαμπερή Κρυσταλλία κάνει την έκπληξη με το ολοκαίνουργιο single «Me Gusta», ένα τραγούδι διαφορετικό από εκείνα που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Τραγουδίστρια, συνθέτρια και παραγωγός, είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. Ξεχωρίζει για το σπάνιο κράμα του αδιαφιλονίκητου ταλέντου της και της θαυμάσιας προσωπικότητας που τη χαρακτηρίζει.

Η Κρυσταλλία έχει αποδείξει ότι ελίσσεται με χαρακτηριστική ευκολία και άνεση ανάμεσα στα μουσικά είδη, επιβεβαιώνοντας κάθε φορά ότι διαθέτει τα κατάλληλα φωνητικά προσόντα για να αντεπεξέλθει στις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Κρατώντας τις latin βάσεις που έβαλε με τον πρώτο προσωπικό δίσκο της, το υπέροχο άλμπουμ «Θέμα Χαρακτήρα» που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum την άνοιξη του 2017, η Κρυσταλλία επιστρέφει δυναμικά στο δισκογραφικό προσκήνιο.

Η Κρυσταλλία φέρνει ηλιοφάνεια στην καρδιά του χειμώνα με τον ιδιαίτερο ήχο, τους ελκυστικούς στίχους και την ανατρεπτική διάθεση του νέου single «Me Gusta».

Μία ακαταμάχητη πρόταση με ενέργεια που μαγνητίζει, παραγωγή υψηλών προδιαγραφών με ηλεκτρονικά στοιχεία και την εξαιρετική χροιά της Κρυσταλλίας.

Τη μουσική του «Me Gusta» υπογράφουν οι ΒoombaMontana, το μυστηριώδες δίδυμο με τις χρωματιστές μάσκες που έχει γίνει γνωστό για τις επιτυχημένες παραγωγές του, και τους στίχους η ταλαντούχα Daphne Lawrence.

Το «Me Gusta» συνοδεύεται από ένα πολύχρωμο και μοντέρνο video clip, γεμάτο χορό και πάθος, που σκηνοθέτησε ο έμπειρος Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Η Κρυσταλλία στα καλύτερά της, τόσο ερμηνευτικά όσο και σκηνικά, ασκεί απαράμιλλη γοητεία και εξάπτει τις αισθήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της με τον Αντώνη Ρέμο, στο πλευρό του οποίου βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, η Κρυσταλλία ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της.

Το «Me Gusta» κυκλοφορεί από την Panik Records.

[ad_2]

Source link