Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Κιάννα διασκευάζει το «Παρασκευή Βράδυ» των ONE

Written by on 1 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

«Παρασκευή Βράδυ» με την Κιάννα.

Η Κιάννα παρουσιάζει την πρώτη της συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Παρασκευή Βράδυ».

Πρόκειται για ένα αγαπημένο τραγούδι του αξέχαστου συγκροτήματος των ONE που έρχεται στο σήμερα για να μας θυμίσει ξανά τα μοναδικά ‘00s.

Την παραγωγή της διασκευής έχουν επιμεληθεί ο DJ Paco και η ομάδα της Beyond Music, ενώ τη μουσική και τους στίχους του πρωτότυπου τραγουδιού έχει υπογράψει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Το «Παρασκευή Βράδυ» αποτελεί το πρώτο τραγούδι από τη νέα δισκογραφική δουλειά της Κιάννα που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο από την Digital Ray Records.

To άλμπουμ περιγράφει μια νύχτα στην Αθήνα και τι καλύτερο από «Παρασκευή Bράδυ» στην πρωτεύουσα.

Την σκηνοθεσία του video clip που συνοδεύει το «Παρασκευή Bράδυ» υπογράφει ο Valentin  Rivera των Ath Kids τις χορογραφίες η Moira Bubblez και το styling ο Χάρης Σταματόπουλος.

«Παρασκευή βράδυ το κάθε σου χάδι, φωτιά μου ανάβει, σε θέλω, σε θέλω… Παρασκευή βράδυ, φιλί και σημάδι, να μην τελειώσει αυτή η βραδιά, να σ’ έχω πάντα αγκαλιά…», τραγουδά η Κιάννα με τη φρεσκάδα της ηλικίας της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κιάννα είναι ένας από τους καλλιτέχνες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους μέσω επίσημης πρότασης για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας.

[ad_2]

Source link