Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η καριέρα του ως ηθοποιός και ο ρόλος που έχασε στο «Wicked»

Written by on 9 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Nick Jonas θέλει να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση στο μέλλον.

Ο Nick Jonas μίλησε για την καριέρα του ως ηθοποιός και αποκάλυψε ποιο ρόλο έχασε στην ταινία του «Wicked».

Ο 30χρονος τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και ο μεγαλύτερος αδελφός του Joe Jonas πέρασαν από οντισιόν για τον ρόλο του Fiyero στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου μιούζικαλ του Broadway με πρωταγωνίστριες την Ariana Grande και τη Cynthia Erivo.

Όμως τα δύο μέλη των Jonas Brothers έχασαν τον ρόλο από τον ηθοποιό Jonathan Bailey του «Bridgerton».

Διαφήμιση

«Ναι, είναι αλήθεια. Ο Joe και εγώ πήγαμε και οι δύο και δεν τα καταφέραμε. Αλλά αυτή είναι η ζωή ενός ηθοποιού», είπε ο Nick Jonas στο Variety.

«Ο ρόλος ήταν αυτός του Fiyero. Νομίζω ότι πήγε πολύ καλά. Ήμουν πολύ χαρούμενος βγαίνοντας από την αίθουσα. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της παράστασης και αυτός είναι ένας ρόλος που πάντα πίστευα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να τον υποδυθώ», συνέχισε.

«Αλλά νομίζω ότι ο Jonathan θα κάνει σπουδαία δουλειά και είμαι σίγουρος ότι η ταινία θα είναι υπέροχη», σχολίασε για το «Wicked», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη στα τέλη του 2024 και του 2025.

Ο Nick Jonas κατάφερε ωστόσο να ενταχθεί στο καστ της νέας ταινίας «The Good Half» του Robert Schwartzman στον ρόλο ενός συγγραφέα ονόματι Renn, ο οποίος ταξιδεύει στο Κλίβελαντ για την κηδεία της μητέρας του.

Nick Jonas - Joe Jonas

Ο Nick Jonas δήλωσε στο Variety ότι συνδέθηκε με τον χαρακτήρα που κλήθηκε να υποδυθεί.

«Ένιωσα ότι κατάλαβα τη φωνή του χαρακτήρα. Όταν τον συναντάμε, περνάει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής, την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Το έχω βιώσει αυτό στη ζωή μου και ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω περάσει», ανέφερε.

«Ο Robert και εγώ εμπιστευτήκαμε πραγματικά ο ένας τον άλλον και δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον στο πλατό όπου καταλαβαίναμε τι υπάρχει στη σελίδα, αλλά είχαμε την ελευθερία να το εκφράσουμε με τη δική μας φωνή», εξήγησε.

«Ήταν ενδυναμωτικό. Και καταφέραμε να κάνουμε γυρίσματα στην πατρίδα μου, το Νιου Τζέρσεϊ», πρόσθεσε.

Ο Nick Jonas παραδέχθηκε επίσης ότι ήταν πρόκληση να συνδυάζει τόσο την υποκριτική όσο και τις μουσικές υποχρεώσεις του.

«Τα τελευταία χρόνια, ήταν πιο δύσκολο επειδή η μουσική καταλάμβανε το μεγαλύτερο κομμάτι από τις δύο δουλειές μου», είπε.

«Αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του Covid, επέτεινα τις προσπάθειές μου με την εταιρεία παραγωγής μου και επέλεξα τα έργα που σχεδιάζω για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Πολλά από αυτά τα έργα είναι πράγματα στα οποία σκοπεύω να πρωταγωνιστήσω επίσης», αποκάλυψε.

Διαφήμιση

«Οπότε, στη συνέχεια, το θέμα είναι να δουλέψω αντίστροφα με την ομάδα μου για να βρω τις επιλογές που έχουν το μεγαλύτερο νόημα», σημείωσε.

Όσον αφορά το μέλλον στην υποκριτικής, ο τραγουδιστής των Jonas Brothers δήλωσε: «Ο μακρόσυρτος τρόπος για να απαντήσω στην ερώτησή σας είναι, ναι, σίγουρα θέλω να δω περισσότερους ρόλους ως ηθοποιός στο πρόγραμμά μου».

[ad_2]

Source link