Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντά ξανά τον Σταύρο Σιόλα – Hit Channel

Written by on 3 Νοεμβρίου 2022

[ad_1]

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμμετέχει στο δεύτερο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Σταύρου Σιόλα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντά ξανά τον Σταύρο Σιόλα και παρουσιάζουν το τραγούδι «Στην Πλάτη Του Καιρού», σε στίχους του Ηλία Μάστορη, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους, στο τραγούδι «Χωρίς Εσένα», σε στίχους του Πόλυ Κυριάκου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη συναντά ξανά τον Σταύρο Σιόλα.

Η διαχρονική Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τα δεκάδες μεγάλα τραγούδια που όλοι αγαπάμε να τραγουδάμε αλλά και τις πιο εσωτερικές της στιγμές, ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την ιδιαίτερη μουσική σύνθεση του Σταύρου Σιόλα, ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους σημαντικότερους συνθέτες της νεότερης γενιάς.

Το «Στην Πλάτη Του Καιρού» συνοδεύεται από μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Κωστής Εμμανουηλίδης.

Το τραγούδι «Στην Πλάτη Του Καιρού» είναι το δεύτερο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Σταύρου Σιόλα με τίτλο «Η Δική Μας Σειρά» και διαδέχεται το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ που ερμηνεύει ο ίδιος ο συνθέτης.

Το digital album, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen, θα περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική του Σταύρου Σιόλα και στίχους του Ηλία Μάστορη.

Τα τραγούδι ερμηνεύουν, εκτός από την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον ίδιο, ο Γιάννης Κότσιρας, η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Στρατάκης και η Ερωφίλη.

Το τραγούδι «Στην Πλάτη Του Καιρού» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

[ad_2]

Source link