Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απογειώνει τον ερωτισμό (video)

Written by on 9 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Τα βλέμμα αιχμαλωτίζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου με το αισθησιακό video clip για το νέο τραγούδι της.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιστρέφει με ένα τραγούδι και video clip που θα συζητηθεί και θα ταρακουνήσει τα δισκογραφικά δρώμενα.

«Κοίτα Μην Αγγίζεις» τιτλοφορείται η ολοκαίνουργια κυκλοφορία της εκρηκτικής τραγουδίστριας που διανύει ανοδική τροχιά, καθώς η πορεία της ανεβαίνει κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα.

Τη μουσική του τραγουδιού «Κοίτα Μην Αγγίζεις» υπογράφει ο Σπύρος Μεταξάς και οι στίχοι ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Την παραγωγή έχει επιμεληθεί η Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου.

Το καυτό video clip που δίνει εικόνα στο «Κοίτα Μην Αγγίζεις» σκηνοθέτησε ο Σπύρος Καψίλης, ενώ την αισθησιακή χορογραφία σχεδίασε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπαίνει σε ρόλο femme fatale και σαγηνεύει με τη θηλυκότητά της και το σμιλευμένο σώμα της, ενώ δε διστάζει να «παίξει» με το θεατή και να τον προκαλέσει «κοίτα, κοίτα μην αγγίζεις», με τη βοήθεια της πρόσφατης υποκριτικής εμπειρίας της για την οποία πήρε τις καλύτερες κριτικές.

«Αυτό μ’ αρέσει να σε τρελαίνω και όλη μέρα να με σκέφτεσαι, αυτό μ’ αρέσει, να σε μαγεύω και το φιλί μου να ονειρεύεσαι», τραγουδά η η Ειρήνη Παπαδοπούλου με ανατρεπτική διάθεση σε μία εθιστική μίξη ethnic και RnB στοιχείων και απογειώνει τον ερωτισμό.

Με τον αισθησιακό χορό της αιχμαλωτίζει το βλέμμα του εραστή της, αλλά και το δικό μας.

Το νέο τραγούδι «Κοίτα Μην Αγγίζεις» κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική στέγη της Ειρήνης Παπαδοπούλου, τη Minos EMI / Universal Music.

Το νέο video clip του «Κοίτα Μην Αγγίζεις» εγκαινιάζει το επίσημο κανάλι της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο YouTube, στο οποίο μπορείτε ν απολαύσετε όλες τις επιτυχίες της.

[ad_2]

Source link