Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Ειρήνη Μερκούρη επιστρέφει την «Κατάλληλη Στιγμή» με νέο τραγούδι

Written by on 14 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η δισκογραφική επιστροφή της Ειρήνης Μερκούρη.

Η Ειρήνη Μερκούρη επανέρχεται δυναμικά και είναι η«Κατάλληλη Στιγμή» να μας χαρίσει ακόμα μία επιτυχία, μέσα από το νέο τραγούδι της.

Η δημοφιλής και αγαπητή τραγουδίστρια, που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή πορεία στην ελληνική μουσική, μας ξεσηκώνει με ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι, με την κρυστάλλινη φωνή της και τα εντυπωσιακά λαϊκά γυρίσματά της.

Το «Κατάλληλη Στιγμή» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

Διαφήμιση

Πανοραμικά πλάνα, χρώμα, φως και η πάντα γοητευτική Ειρήνη Μερκούρη, μας δείχνουν πως ήρθε η «Κατάλληλη Στιγμή» που ακούγεται δυνατά και θα αγαπηθεί πολύ.

Όσοι περίμεναν τη δισκογραφική επάνοδο της Ειρήνης Μερκούρη δεν θα απογοητευτούν με τη νέα κυκλοφορία της.

Το «Κατάλληλη Στιγμή» είναι μία εκρηκτική συνεργασία με τον Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος υπογράφει τη μουσική του τραγουδιού και με τον Δημήτρη Τσάφα, ο οποίος έχει γράψει τους στίχους.

Η Ειρήνη Μερκούρη τραγουδά με πάθος, ενώ η μουσική και οι στίχοι δένουν άψογα με τη χροιά της σε αυτό το τραγούδι.

Με την εξαιρετική φωνή της, η Ειρήνη Μερκούρη καταφέρνει να μας μεταφέρει την «Κατάλληλη Στιγμή» σε έναν κόσμο γεμάτο συναίσθημα και μουσική πάθος.

Η Ειρήνη Μερκούρη σφράγισε τα ‘00s με τις επιτυχίες. Από το πρώτο της κιόλας άλμπουμ, το «Να Φυσάει Η Άνοιξη» το 2001, κατάφερε να ξεχωρίσει και κάθε της τραγούδι να μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών.

Η δισκογραφία της περιλαμβάνει συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς και τραγούδια που κατέκτησαν τις καρδιές του κοινού και τις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και παραμένουν διαχρονικές επιτυχίες έως και σήμερα.

Μεταξύ αυτών τα «Συντέλεια», «Μείνε Μαζί Μου Απόψε», «Που Να Φανταστώ», «Έμαθα Να Ζω Χωρίς Εσένα», «Δυό Μας» με τον Αντώνη Ρέμο, «Σε Πήρα Σοβαρά» με τον Σαρμπέλ, «Κράτα Με Ξανά», «Πάμε Γι’ Άλλα», «Άργησες», «Ναι» και πολλά άλλα.

Στο ενεργητικό της, η Ειρήνη Μερκούρη έχει σπουδαίες επί σκηνής συμπράξεις και βραβεία, όπως το βραβείο Αρίων για την Καλύτερη Pop Τραγουδίστρια το 2004.

Το «Κατάλληλη Στιγμή»  κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

[ad_2]

Source link