Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Πέτρα» – Δείτε το video clip που καθηλώνει

Written by on 9 Απριλίου 2021

[ad_1]

Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει με τη μεστή και εξαιρετική φωνή της ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε ρυθμό χασάπικου.

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Πέτρα», το οποίο αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους θαυμαστές της τις τελευταίες εβδομάδες.

Το «Πέτρα» είναι το επόμενο δείγμα από τον κύκλο τραγουδιών που ετοιμάζει η Δέσποινα Βανδή μαζί τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, δύο καταξιωμένοι δημιουργοί που έχουν αφήσει δικά τους διακριτά αποτυπώματα στην ελληνική δισκογραφία.

Η μουσική σύμπραξή τους εγκαινιάστηκε με τη μεγάλη επιτυχία «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και παρέμεινε για 20 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector.

Το «Πέτρα» είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι σε ρυθμό χασάπικου που υπογράφει συνθετικά ο Γιώργος Θεοφάνους και στιχουργικά ο Νίκος Μωραΐτης. Τη διεύθυνση της παραγωγής ανέλαβε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Πιο ώριμη από ποτέ, η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει το «Πέτρα» με τη μεστή και εκφραστική φωνή της και το αξιοπρεπές λαϊκό αποτέλεσμα αγγίζει τον ακροατή από την πρώτη μέχρι την τελευταία νότα.

Το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα ατμοσφαιρικό music video κινηματογραφικής αισθητικής που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας, αγκαλιάζοντας με αγάπη το πρωτότυπο υλικό του «Πέτρα».

Ο θεατής παρακολουθεί μέσα από ένα καθηλωτικό μονοπλάνο να ξετυλίγεται η ιστορία ενός χωρισμού, όπου όλα τα παντοτινά καταλήγουν σε εφήμερα.

Το «Πέτρα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link