Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η αποστομωτική απάντηση στο body-shaming

Written by on 29 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Αυτό που έχω μάθει είναι ότι οι αριθμοί δεν σε καθορίζουν, αλλά μόνο η καρδιά σου».

Η Bebe Rexha έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στα σχόλια για την πρόσφατη αύξηση του βάρους της.

Η 33χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι γνωστή για τις επιτυχίες της στα charts και την ανεπιτήδευτη προσωπικότητά της, έδωσε έμπνευση στους ακολούθους της και έκανε τους επικριτές της να σιωπήσουν.

Η Bebe Rexha ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο που όχι μόνο θα προκαλούσε το ενδιαφέρον αλλά και θα αμφισβητούσε την τοξική κουλτούρα του body shaming.

Διαφήμιση

Χορεύοντας στον κολλητικό ρυθμό της δικής της επιτυχίας, «I’m Not High, I’m In Love», η Bebe Rexha εξέπεμπε αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα και καθώς το βίντεο έφτανε στην κορύφωσή του, σφράγισε την περιφρονητική συμπεριφορά της απέναντι στο body-shaming τεντώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο προς την κάμερα για κλείσει ουσιαστικά το στόμα των haters με μία τολμηρή χειρονομία.

Για να κατανοήσουμε πραγματικά το μέγεθος της απάντησής της, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Bebe Rexha αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάσχει από το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, το οποίο συχνά προκαλεί αύξηση του σωματικού βάρους.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Bebe Rexha ασχολήθηκε με την αλλαγή της εμφάνισής της με εκπληκτική ειλικρίνεια και ακλόνητη αυτοπεποίθηση.

«Ξέρω ότι έχω πάρει βάρος. Οι άνθρωποι περνούν από διακυμάνσεις», παραδέχθηκε σε μία αληθινή στιγμή ευαισθησίας, που τόνισε το γεγονός ότι ακόμη και οι διάσημοι με φαινομενικά λαμπερές ζωές δεν είναι άτρωτοι στις πιέσεις και τα σχόλια της κοινωνίας.

Bebe Rexha - MTV Video Music Awards 2022

Αλλά η απάντηση της Bebe Rexha ήταν ένας ύμνος στην αποδοχή του εαυτού μας, το ψυχικό σθένος και την προσωπική ανάπτυξη. Παρά τα επώδυνα σχόλια που αναπόφευκτα συνοδεύουν την επιτυχία, αρνήθηκε να τα αφήσει να καθορίσουν την αξία της.

«Δεν θα πω ψέματα, είναι απαίσιο και με ενοχλεί όταν διαβάζω κάποια σχόλια, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο», σχολίασε, συμπυκνώνοντας την πραγματικότητα ενός κόσμου όπου ευδοκιμεί η κριτική.

Αντί να υποκύψει στα αδυσώπητα σχόλια, η Bebe Rexha έχει αποφασίσει να αγαπήσει τον εαυτό της όπως του αξίζει.

«Έχω μάθει να μην κρίνω τον εαυτό μου και να τον αποδέχομαι, ενώ παράλληλα προσπαθώ να παίρνω πιο υγιείς αποφάσεις στη ζωή μου», ανέφερε για την προσπάθειά της να επιτύχει μία ισορροπία μεταξύ της αποδοχής του εαυτού και της φροντίδας της ευεξίας της – ένα μήνυμα από το οποίο θα μπορούσαμε όλοι να εμπνευστούμε.

Αυτό που κάνει την Bebe Rexha να ξεχωρίζει είναι η αταλάντευτη πεποίθησή της ότι τα κιλά και οι αριθμοί δεν έχουν καμία δύναμη πάνω στην αξία κάποιου.

«Αυτό που έχω μάθει όμως είναι ότι οι αριθμοί δεν σε καθορίζουν, αλλά μόνο η καρδιά σου», τόνισε, υπενθυμίζοντας στους πάντες να αγκαλιάσουν την εσωτερική ομορφιά και τη δύναμή τους, ανεξάρτητα από τις προκατασκευασμένες αντιλήψεις της κοινωνίας για την ομορφιά και την τελειότητα.

Οι θαυμαστές της Bebe Rexha πλημμύρισαν την ανάρτησή της με σχόλια υποστήριξης και αγάπης.

Διαφήμιση

«Κανείς δεν νοιάζεται για το βάρος σου, είσαι μία βασίλισσα», δήλωσε με θέρμη ένας θαυμαστής, συμπυκνώνοντας την άποψη που μοιράζονται αμέτρητοι θαυμαστές που εκτιμούν την Bebe Rexha όχι μόνο για τη μουσική της, αλλά και για τον αλύγιστο χαρακτήρα της.



[ad_2]

Source link