Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Άννα Βίσση για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Written by on 24 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Άννα Βίσση έρχεται για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ηρώδειο για μία συναυλία – σταθμό.

Η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στην ελληνική μουσική σκηνή και τα γιορτάζει με μια μεγαλειώδη συναυλία στο Ηρώδειο.

Ως μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, διαχρονικές, εμπορικές και αγαπητές καλλιτέχνιδες, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς και επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική, η Άννα Βίσση έρχεται για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ηρώδειο για μία συναυλία – σταθμό.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, η Άννα Βίσση πρωταγωνιστεί σε μία συναυλία υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής.

Διαφήμιση

Σε αυτή τη μαγική βραδιά η Άννα Βίσση θα παρουσιάσει μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της Νίκο Καρβέλα.

Τη συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη, η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη.

Στη βραδιά θα εμφανιστούν και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.

Η Άννα Βίσση θα ενισχύσει με τη συναυλία της στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 6 Σεπτεμβρίου το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, το πρώτο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα που στηρίζει ολοκληρωμένα, παιδιά με κινητική αναπηρία και νευρο-αναπτυξιακά ελλείμματα.

Η κορύφωση των επετειακών συναυλιών της Άννας Βίσση θα γίνει στη γενέτειρά της, τη Λάρνακα, με μία μεγάλη συναυλία στην πλατεία Ευρώπης το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Άννας Βίσσση στο Ηρώδειο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα μέσω της πλατφόρμας του ticketservices.gr.

[ad_2]

Source link