Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ευρυδίκη και ΜΠΛΕ στο City Garden Festival

Written by on 6 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ έρχονται για να βάλουν φωτιά στη σκηνή του City Garden Festival.

Η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή του City Garden Festival και μας προτρέπουν: «Ζήστε μαζί μας τη στιγμή».

Ύστερα από αλλεπάλληλες sοld out εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ έρχονται για να βάλουν φωτιά στη σκηνή του City Garden Festival το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Οι δύο πιο ξεχωριστές pop – rock φωνές της ελληνικής μουσικής, η Ευρυδίκη και η Τζώρτζια αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα γεμάτο εξωστρέφεια και φρεσκάδα.

Διαφήμιση

Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη, που στη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο στο τραγούδι και το μουσικό θέατρο, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των ΜΠΛΕ, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική frontwoman Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.

«Άκου Τη Ζωή» είναι ο τίτλος του ντουέτου τους που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τις φωνές της Ευρυδίκης και της Τζώρτζιας, σε μουσική Γιώργου Παπαποστόλου, συνθέτη και παραγωγού των ΜΠΛΕ και σε στίχους του Γιώργου Παρώδη.

Η Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ σε αυτήν τη μουσική συνάντηση στο City Garden Festival θα μας παρουσιάσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μία σειρά από ντουέτα – έκπληξη, ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά όλες οι μεγάλες επιτυχίες του.

Επί σκηνής λοιπόν Ευρυδίκη και ΜΠΛΕ, αποζημιώνοντας τους θαυμαστές και των δύο, που ζητούσαν επίμονα – εδώ και πολύ καιρό – αυτήν τη συνεργασία.

Ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο City Garden Festival, βασισμένο στην καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση και την αγάπη της Ευρυδίκης και των ΜΠΛΕ για τη μουσική.

Ευρυδίκη – ΜΠΛΕ
Ζήσε τη στιγμή

Σάββατο 17 Ιουνίου στις 21:00

City Garden Festival by Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Πληροφορίες – Προπώληση Εισιτηρίων:
211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

[ad_2]

Source link