Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Επτά νέα κέρινα ομοιώματα στα Madame Tussauds σε όλο τον κόσμο

Written by on 17 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Τα νέα κέρινα ομοιώματα του Harry Styles δημιουργήθηκαν από το Madame Tussauds μετά από «χιλιάδες αιτήματα θαυμαστών».

Επτά νέα κέρινα ομοιώματα του Harry Styles θα εγκατασταθούν στις τοποθεσίες του Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussauds σε όλο τον κόσμο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το Madame Tussauds φιλοξενεί ένα ομοίωμα του Harry Styles, μία δεκαετία μετά τη δημιουργία των κέρινων ομοιωμάτων των One Direction.

Τα νέα κέρινα ομοιώματα βρίσκονται στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Χόλιγουντ, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Σιγκαπούρη και το Σίδνεϊ.

Διαφήμιση

Από τις 27 Ιουλίου, οι θαυμαστές του Harry Styles θα μπορούν να επισκεφθούν στο Madame Tussauds του Λονδίνου ένα νέο ομοίωμα του τραγουδιστή με το πράσινο σακάκι Gucci που φορούσε στην πρεμιέρα της ταινίας του «My Policeman» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2022.

Τα άλλα ομοιώματα, τα οποία έχουν εγκατασταθεί στις τοποθεσίες του Madame Tussauds σε όλο τον κόσμο, αναπαριστούν αξιομνημόνευτες εμφανίσεις από την καριέρα του Harry Styles στη μουσική και την υποκριτική και δημιουργήθηκαν μετά από «χιλιάδες αιτήματα θαυμαστών».

Στο Madame Tussauds του Βερολίνου φιλοξενείται ένα κέρινο ομοίωμα του Harry Styles με ένα αξιοσημείωτο fashion statement με ένα ροζ δερμάτινο γιλέκο και ένα ροζ γούνινο παλτό.

Στη Νέα Υόρκη, το ομοίωμα είναι ένας φόρος τιμής στην εμφάνιση του Harry Styles ως επικεφαλής στο Coachella 2022 με μία πιστή αναπαράσταση της ολόσωμης φόρμας με πούλιες στα χρώματα του ουράνιου τόξου που είχε επιλέξει ο τραγουδιστής για τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ.

HS x Madame Tussauds
Madame Tussauds

Τα Madame Tussauds στο Άμστερνταμ, το Χόλιγουντ, η Σιγκαπούρη και το Σίδνεϊ, από την άλλη πλευρά, θα γιορτάσουν διάφορες εμφανίσεις από την πρόσφατη περιοδεία «Love On Tour» του Harry Styles.

Η Angela Jobson, παγκόσμια υπεύθυνη brand του Madame Tussauds, δήλωσε: «Ο Harry είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Από τις sold out συναυλίες του σε στάδια σε όλο τον κόσμο στις περιοδείες του μέχρι το γεγονός ότι επηρεάζει τις τάσεις στη μόδα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει αφήσει ένα μόνιμο σημάδι στην pop κουλτούρα».

«Όταν παρουσιάστηκε αυτή η πιθανότητα, δεν υπήρξε κανένας δισταγμός. Αρπάξαμε την ευκαιρία να προσθέσουμε τον βραβευμένο με Grammy σούπερ σταρ στη συλλογή μας και ανυπομονούμε για τους θαυμαστές μας να τον δουν σε έναν από τους επτά χώρους μας σε όλο τον κόσμο», ανέφερε.

Ο Tim Waters, Γενικός Διευθυντής του Madame Tussauds του Λονδίνου, πρόσθεσε: «Αυτά τα επτά ομοιώματα σε όλο τον κόσμο αποτελούν απόδειξη της απίστευτης δύναμης του Harry και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον καλωσορίζουμε στο Madame Tussauds του Λονδίνου».

«Ξέρουμε ότι αυτό θα είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα για όλους τους θαυμαστές του, καθώς χιλιάδες έχουν ζητήσει το ομοίωμά του τα τελευταία χρόνια», σημείωσε.

Αυτήν την εβδομάδα ο Harry Styles ολοκληρώνει την τεράστια περιοδεία του «Love On Tour», αλλά οι θαυμαστές μπορούν να τον «συναντήσουν» στα Madame Tussauds σε όλο τον κόσμο.

HS x Madame Tussauds
Madame Tussauds

[ad_2]

Source link