Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Επιστρέφει στους δρόμους της γειτονιάς που μεγάλωσε με το video του «Ma’ G»

Written by on 1 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Στη γειτονιά του Μεδεγίν στην οποία μεγάλωσε επέστρεψε ο J Balvin.

Ο J Balvin κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο single με τίτλο «Ma’ G».

Ο Κολομβιανός αστέρας παρουσίασε πρώτη φορά το νέο τραγούδι του το Σάββατο (27/02), πριν την έναρξη του αγώνα πυγμαχίας μεταξύ των Canelo Alvarez και Avni Yildirim στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι.

Το music video που συνοδεύει το «Ma’ G» έχει γυριστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του J Balvin, το Μεδεγίν της Κολομβίας και στους δρόμους της γειτονιάς Castilla στην οποία μεγάλωσε.

Το «Ma’ G» αναμένεται να συμπεριληφθεί στο πέμπτο προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή της reggaeton, το οποίο θα διαδεχθεί το περσινό «Colores».

«Αυτό το νέο άλμπουμ αφορά αποκλειστικά εμένα», δήλωσε ο J Balvin στο «Rolling Stone».

«Είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω για προσωπικά πράγματα. Δεν το έχω κάνει ποτέ πριν… Σίγουρα προσπαθώ να αναβαθμίσω κάθε πτυχή του εαυτού μου με αυτό το άλμπουμ. Πρέπει να ανταγωνιστείς με τον εαυτό σας. Αφορά την προσπάθεια να γίνεσαι καλύτερος και καλύτερος και να μη φοβάσαι», εξήγησε.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Ma’ G», ο J Balvin ανακοίνωσε τη διάθεση μίας νέας συλλογής ειδών ένδυσης και αξεσουάρ σε συνεργασία με τις 747 και La Plaga Invade, που περιλαμβάνει μπουφάν, μάσκα προσώπου, καπέλο, φόρμα κ.ά.

Την παραγωγή του single «Ma’ G», το οποίο κυκλοφορεί από τη Universal Music Latin, έχει φροντίσει ο βραβευμένος με Latin Grammy μουσικός παραγωγός Sky Rompiendo, στενός συνεργάτης του J Balvin.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link