Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Επιστρέφει με το single «Rush» και ανακοινώνει νέο άλμπουμ

Written by on 13 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η επιστροφή του Troye Sivan.

Ο Troye Sivan ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ, με τίτλο «Something To Give Each Other», στις 13 Οκτωβρίου από την Capitol Records.

Το «Something To Give Each Other» είναι μια γιορτή του σεξ, του χορού, του ιδρώτα, της κοινότητας, του queerness, της αγάπης και της φιλίας.

Παράλληλα με την ανακοίνωση, ο Troye Sivan κυκλοφορεί το πρώτο single του άλμπουμ, το «Rush».

Διαφήμιση

«Το “Rush” είναι το συναίσθημα να φιλάς έναν ιδρωμένο άγνωστο σε ένα dancefloor, ένα δίωρο ραντεβού που μετατράπηκε σε Σαββατοκύριακο, ένα φλερτ, έναν χειμώνα, ένα καλοκαίρι», εξηγεί ο ίδιος.

«Το ένα πάρτι μετά το άλλο, το ένα πάρτι μετά το άλλο. Όλες οι εμπειρίες μου από ένα κεφάλαιο όπου αισθάνομαι σίγουρος, ελεύθερος και απελευθερωμένος. Ανεξάρτητος, αλλά κατά κάποιο τρόπο περισσότερο συνδεδεμένος με τη μουσική και την κοινότητα γύρω μου», προσθέτει.

Το music video για το «Rush» φέρνει στις οθόνες μας τη γλυκιά ζάλη των μεγάλων ομάδων ανθρώπων που νιώθουν τη χαρά της ζωής και του σεξ. Όλοι με κάτι να δώσουν ο ένας στον άλλον.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Gordon von Steiner (Hermès Ski, Versace Man FW22, Dior Rouge, Louis Vuitton Cruise, Miu Miu), υπεύθυνος δημιουργικού του Troey Sivan, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του για την εκπληκτική οπτική παλέτα του «Something To Give Each Other». Ο Sergio Reis (BTS – «Black Swan») ανέλαβε τη χορογραφία.

Troye Sivan

Έχοντας ξεπεράσει τις δοκιμασίες των τελευταίων ετών, ο Troye Sivan ανακάλυψε ξανά τη χαρά της ανθρώπινης σύνδεσης και της χορευτικής μουσικής.

Ο Troye Sivan έγραψε τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του μαζί με τους Oscar Görres (Taylor Swift, Katy Perry, Sam Smith), Ian Kirkpatrick (Dua Lipa, Britney Spears), Leland (Selena Gomez, Ava Max) και Styalz Fuego (Khalid, Imagine Dragons).

Το «Something To Give Each Other» είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε βινύλιο, CD, ψηφιακή μορφή και κασέτα, μαζί με αποκλειστικό merchandise και fan packs.

Είκοσι δύο δισεκατομμύρια streams και 10 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ παγκοσμίως είναι αριθμοί που μόνο λίγοι καλλιτέχνες μπορούν να επιδείξουν. Αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό αν έχουν καταφέρει να φτάσουν σε αυτά τα ορόσημα μέχρι την ηλικία των 27 ετών.

Αν προσθέσουμε τις συμμετοχές σε έργα του Χόλιγουντ, τις συνεργασίες στον χώρο της υψηλής ραπτικής, τις εμφανίσεις στην πασαρέλα και τους περισσότερους από 20 εκατομμύρια followers σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, η λίστα καταλήγει πραγματικά σε ένα άτομο – τον Troye Sivan.

Ο Troye Sivan έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιο είδωλο στους κόσμους της pop μουσικής, της μόδας και της εκπροσώπησης των ΛΟΑΤΚΙ+.

Πρόσφατα, συμμετείχε στην πολυσυζητημένη σειρά «The Idol» του HBO μαζί με τη Lily-Rose Depp, την Jennie των BLACKPINK και τον The Weeknd.

Διαφήμιση

[ad_2]

Source link