Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ελένη Φουρέιρα: Το νέο Single «Temperatura» κυκλοφορεί – Δείτε το Video

Written by on 19 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Η Ελένη Φουρέιρα δίνει το σύνθημα και κηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού κυκλοφορώντας το «Temperatura».

Η Ελένη Φουρέιρα… «ξέρει τη διαδικασία και τα σωστά σημεία» για να δημιουργήσει το anthem του φετινού καλοκαιριού.

Η «βασίλισσα» της εγχώριας pop σκηνής είναι έτοιμη να ανεβάσει τη θερμοκρασία και να φέρει «ζέστη και υγρασία» με το ολοκαίνουργιο, ρυθμικό και ακαταμάχητο single «Temperatura».

Παρότι ο τίτλος του τραγουδιού είναι στην ισπανική γλώσσα, στην πραγματικότητα η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει μετά από καιρό με μία ελληνόφωνη κυκλοφορία.

Η μουσική του «Temperatura» ανήκει στον καταξιωμένο Ισραηλινό συνθέτη και παραγωγό  Doron Medalie, ο οποίος έχει εμπιστευθεί και στο παρελθόν τις δημιουργίες του στην Ελένη Φουρέιρα.

Μετά το «Caramela», το «Τι Κοιτάς» και το «Στο Θεό Με Πάει», τη σκυτάλη παίρνει τώρα ένα ακόμα τραγούδι που θα φλερτάρει με τα πιο έντονα συναισθήματα.

Τους στίχους του «Temperatura» υπογράφουν ο Νίκος Γρίτσης και ο ανερχόμενος Τζαμαϊκανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Richie Loop, ο οποίος συμμετέχει μάλιστα με τα φωνητικά του στο κομμάτι.

Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα συνοδεύεται από ένα music video ξεχωριστής αισθητικής, γεμάτο καλοκαιρινή αύρα, φως και χρώμα. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Γιάννης Δημολίτσας έστησε ένα δροσερό και ανέμελο lounge party με πρωταγωνιστές την τραγουδίστρια και την κεφάτη παρέα της.

Το «Temperatura» κυκλοφορεί από την Panik Records.

Σημειώνεται ότι το «Temperatura» είναι μεταφορά στα ελληνικά του ομότιτλου τραγουδιού που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2019 ο Ισραηλινός Omer Adam.

[ad_2]

Source link