Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Εκδόθηκε ένταλμα έρευνας για τη δολοφονία του

Written by on 19 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Tupac.

Περισσότερα από 25 χρόνια μετά το θάνατο του Tupac Shakur, η αστυνομία του Λας Βέγκας εξέδωσε νέο ένταλμα έρευνας σχετικά με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του θρυλικού ράπερ.

Στις 17 Ιουλίου, η αστυνομία του Λας Βέγκας πραγματοποίησε έρευνα σε ένα σπίτι στο Henderson της Νεβάδα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Las Vegas Strip, το σημείο της δολοφονικής επίθεσης στον Tupac.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Aden Ocampo-Gomez δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση, όπως για παράδειγμα αν το ένταλμα εκτελέστηκε σε κατοικία ή σε επιχείρηση, επικαλούμενος την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαφήμιση

«Η αστυνομία του Λας Βέγκας μπορεί να επιβεβαιώσει ότι εκτελέστηκε ένταλμα έρευνας στο Henderson της Νεβάδα στις 17 Ιουλίου 2023, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για τη δολοφονία του Tupac Shakur», ανέφερε.

«Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο προς το παρόν», τόνισε.

Ο Tupac Shakur, ο οποίος θεωρείται ευρέως ένας από μεγαλύτερους καλλιτέχνες της hip-hop, δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς όταν το μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε είχε σταματήσει σε ένα κόκκινο φανάρι κοντά στο Las Vegas Strip στις 7 Σεπτεμβρίου 1996.

Mutulu Shakur 1987

Ο ράπερ δέχτηκε τέσσερις σφαίρες: δύο στο στήθος, μία στο χέρι και μία στο μηρό.

Αφού μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο της Νότιας Νεβάδα, ο Tupac τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη και παρέμεινε στην εντατική μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του και πέθανε σε ηλικία 25 ετών.

Για τη δολοφονία του Tupac Shakur πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τις ομοσπονδιακές αρχές τόσο στο Λας Βέγκας όσο και στο Λος Άντζελες, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη.

Η νομοθεσία της Νεβάδα δεν προβλέπει παραγραφή για την άσκηση δίωξης σε υποθέσεις ανθρωποκτονιών και η έρευνα για τη δολοφονία του Tupac συνεχίζεται εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, αν και κατά καιρούς ήταν αδρανής.

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, η αστυνομία δεν είχε υπόπτους ή στοιχεία για τους πυροβολισμούς της και δυσκολευόταν να πείσει τους μάρτυρες να συνεργαστούν με τις αρχές.

«Τα μόνα στοιχεία που έχουμε είναι ο αριθμός των πυροβολισμών και τα φυσικά αποδεικτικά στοιχεία και δεν μπορούμε να τα αποκαλύψουμε», δήλωσε την εποχή της επίθεσης ο αστυνομικός Kevin Manning της Μονάδας Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λας Βέγκας.

[ad_2]

Source link