Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Είναι τόσο ταπεινή και τόσο καλή»

Written by on 24 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Ice Spice αποκάλυψε ότι κράτησε επαφές με την Taylor Swift μετά τη δισκογραφική συνάντησή τους.

Η Ice Spice μοιράστηκε την αγάπη της Taylor Swift και μίλησε για την εμπειρία της συνεργασίας τους.

Σε μία νέα συνέντευξή της με τον Zane Lowe στο Apple Music 1, η Ice Spice διηγήθηκε μία γλυκιά ιστορία για τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η συνεργασία της με την Taylor Swift στο remix του τραγουδιού «Karma» από το άλμπουμ «Midnights».

«Ήμουν στο σπίτι και ο μάνατζέρ μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Ω, η Taylor σε θέλει σε ένα τραγούδι”. Κι εγώ είπα: “Η Taylor;”. Και συνήθως μου έστελνε απλά ένα μήνυμα, σωστά; Οπότε απάντησα: “Εντάξει”», θυμήθηκε.

Διαφήμιση

Η Ice Spice είπε στον Zane Lowe ότι βρισκόταν στη μέση μίας «πολύ άσχημης μέρας» όταν της τηλεφώνησαν για να την ενημερώσουν για το ενδιαφέρον της Taylor Swift να συνεργαστούν.

«Είχα μία φρικτή μέρα. Έκλαιγα όλο το πρωί γιατί ήμουν τόσο αναστατωμένη για κάτι και μετά μου τηλεφώνησαν με αυτά τα νέα. Και μετά έκλαψα και άλλο γιατί ήταν καλά νέα», εξήγησε.

Η Ice Spice χαρακτήρισε «καταπληκτική» τη συνάντησή της με την Taylor Swift στο στούντιο, σημειώνοντας ότι έφτασε μετά την αστέρα της pop.

«Μπήκαμε στο στούντιο και είναι τόσο ταπεινή και τόσο καλή. Δεν αστειεύομαι. Πήγα στο στούντιο και με περίμενε έξω. Σκέφτηκα: “Γιατί είναι η Taylor Swift έξω;”. Της είπα: “Taylor, τι κάνεις εδώ;”. Είναι υπέροχη. Είναι τόσο αστεία», περιέγραψε.

Η Ice Spice αποκάλυψε ότι κράτησε επαφές με την Taylor Swift μετά τη δισκογραφική συνεργασία τους: «Στέλνουμε συνέχεια μηνύματα. Είναι ξεκαρδιστική. Δεν θα πω ψέματα. Είναι ο πιο αστείος άνθρωπος που υπάρχει», είπε.

Taylor Swift - Ice Spice - The Eras Tour

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το remix του «Karma» στις 26 Μαΐου, η Taylor Swift ανέβασε την Ice Spice στη σκηνή κατά τη διάρκεια της στάσης της περιοδείας της «The Eras Tour» στο MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ και ξανά τις δύο επόμενες νύχτες, με τη ράπερ να πραγματοποιεί τις μεγαλύτερες εμφανίσεις της μέχρι σήμερα.

«Μπορείτε να το πιστέψετε; Έκανα ένα σόου σε ένα στάδιο. Αυτό ήταν τρελό. Δεν θα πω ψέματα», δήλωσε η Ice Spice στο Lowe.

Η Ice Spice θυμήθηκε ότι κοίταξε προς το κοινό και είδε «μικρά φώτα να αναβοσβήνουν» και σημείωσε ότι «η βοή που ακούς σε μία συναυλία της Taylor Swift είναι απαράμιλλη – δεν νομίζω ότι έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο».

Πριν ανέβει στη σκηνή για να συναντήσει την Taylor Swift στο τέλος της βραδιάς, η Ice Spice «προσπάθησε να παρακολουθήσει τη συναυλία» από το κοινό.

«Έλεγα: “Κανείς δεν πρόκειται να με προσέξει. Δίνουν προσοχή σε όλα τα άλλα”. Οπότε στέκομουν εκεί προσπαθώντας να περάσω απαρατήρητη και τότε αυτό το 7χρονο κορίτσι φώναξε το όνομά μου», περιέγραψε.

Το μικρό κορίτσι, τράβηξε άθελά του περισσότερη προσοχή στην παρουσία της ράπερ.

Διαφήμιση

«Σκέφτηκα: “Θεέ μου, είναι τόσο χαριτωμένη”. Και μετά εμφανίστηκαν ένα σωρό άλλα κοριτσάκια και προσπαθούσαν να βγάλουν φωτογραφίες. Και εγώ είπα: “Εντάξει, μικρή. Άσε με να πάω πίσω στο καμαρίνι και να περιμένω τη σειρά μου να βγω”», συνέχισε η Ice Spice.

Η εμφάνιση στο πλευρό της Taylor Swift ήταν μία μοναδική εμπειρία ζωής για την Ice Spice, η οποία δεν είχε τραγουδήσει ποτέ ξανά μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο. «Η συναυλία της ήταν καταπληκτική και είμαι τόσο ευγνώμων. Νομίζω ότι παίξαμε μπροστά σε περίπου 200.000 ανθρώπους», είπε.

[ad_2]

Source link