Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Δίνω μάχη για να το ξεπεράσω»

Written by on 26 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Ozzy Osbourne συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

Ο Ozzy Osbourne «δίνει μάχη» για να καταφέρει να αναρρώσει.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «Ozzy Speaks» του SiriusXM, ο Ozzy Osbourne συνομίλησε με τον συμπαρουσιαστή του Billy Morrison και ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση της υγείας του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ozzy Osbourne αναφέρεται στα συνεχιζόμενα προβλήματα με την υγεία του από τότε που ακύρωσε την εμφάνισή του ως επικεφαλής στο πολυαναμενόμενο rock και metal φεστιβάλ Power Trip που πρόκειται να διεξαχθεί στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο.

Διαφήμιση

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή, ο Ozzy Osbourne είπε: «Δίνω μάχη για να το ξεπεράσω».

«Για παράδειγμα, την περασμένη Δευτέρα πήγα να μου αφαιρέσουν ένα φίλτρο. Επειδή είχα θρόμβους στα πόδια μου, βάζουν ένα φίλτρο στην αρτηρία σου για να σταματήσουν οι θρόμβοι να πηγαίνουν στην καρδιά και στον εγκέφαλο», αποκάλυψε.

«Ακούγεται χειρότερο απ’ ό,τι είναι. Έτσι, τη Δευτέρα πήγα να το αφαιρέσω. Οι θρόμβοι αίματος ήταν όλοι φραγμένοι. Οπότε μου έβαλαν ένα πράγμα στο λαιμό μου, μέχρι τη βουβωνική χώρα», πρόσθεσε.

Ozzy Osbourne

Ο Ozzy Osbourne εξέφρασε στη συνέχεια την απογοήτευσή του για τον μακρύ ιστορικό των προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει με την υγεία του, μεταξύ των οποίων και η νόσησή του με COVID-19 πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, τα οποία τον ανάγκασαν να ακυρώσει τις περιοδείες του.

«Είναι απλά η μία απογοήτευση μετά την άλλη. Απλά τελειώστε με αυτό το πράγμα, γαμώτο, για να μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ τα προβλήματα υγείας έχουν αναγκάσει τον Ozzy Osbourne να ακυρώσει τις περισσότερες από τις ζωντανές εμφανίσεις του, ο θρυλικός frontman των Βlack Sabbath έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι σκοπεύει να επιστρέψει στη σκηνή όταν βελτιωθεί η κατάστασή του.

Τον Απρίλιο, ο Ozzy Osbourne φωτογραφήθηκε να περπατά χωρίς το μπαστούνι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το Page Six, ο 74χρονος τραγουδιστής έδειχνε να μην έχει ισορροπία καθώς περπατούσε μαζί με τη βοηθό του, η οποία μάζευε λουλούδια και τα κρατούσε για να τα μυρίσει ο Ozzy Osbourne κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στη γειτονιά.

Η εκπομπή «Ozzy Speaks» μεταδίδεται κάθε μήνα στο Ozzy’s Boneyard του SiriusXM, το αποκλειστικό κανάλι του Ozzy στο SiriusXM. Το νέο επεισόδιο θα μεταδοθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

[ad_2]

Source link