Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Δίνει μία γεύση από το single «What Was I Made For?» για την «Barbie»

Written by on 10 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η μελαγχολική μπαλάντα της «Barbie» με τη φωνή της Billie Eilish.

Το νέο trailer της «Barbie» περιλαμβάνει ένα απόσπασμα από το νέο single «What Was I Made For?» της Billie Eilish για το soundtrack της ταινίας.

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie» με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling θα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει το «Barbie The Album», το άλμπουμ με τα τραγούδια της ταινίας με τη συμμετοχή μίας εντυπωσιακής σειράς καλλιτεχνών.

Διαφήμιση

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Billie Eilish ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στο soundtrack της «Barbie» με το νέο τραγούδι «What Was I Made For?», το οποίο θα κάνει τους ακροατές να «λυγίσουν» σύμφωνα με την τραγουδίστρια.

Η πρώτη γεύση από τη μελαγχολική μπαλάντα ήρθε σε ένα νέο trailer διάρκειας 30 δευτερολέπτων για την «Barbie» που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Η Billie Eilish παρευρέθηκε επίσης στην πρεμιέρα της «Barbie» στο Λος Άντζελες την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο ροζ – φυσικά – χαλί της εκδήλωσης, η Billie Eilish αποκάλυψε τη σχέση της με τις κούκλες Barbie στην παιδική ηλικία της.

«Αγαπούσα όλες τις Barbie μου. Τις έβαζα να κάνουν τρελά πράγματα η μία στην άλλη. Δεν θέλω να ακουστεί παράξενο, αλλά αυτό είναι, τις αγαπούσα», είπε η τραγουδίστρια, προκαλώντας τα γέλια του αδελφού της Finneas, ο οποίος τη συνόδευε στην πρεμιέρα.

Ο Mark Ronson, ο οποίος είναι ο εκτελεστικός παραγωγός του soundtrack της ταινίας, παρευρέθηκε επίσης στην πρεμιέρα της «Barbie» και μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για το «What Was I Made For?» σε συνέντευξή του στο Variety.

Ο Βρετανός παραγωγός αποκάλυψε ότι το τραγούδι της Billie EIlish έκανε τόσο τον ίδιο όσο και τη σκηνοθέτρια της ταινίας Greta Gerwig και ένα μέρος των ηθοποιών να δακρύσουν και χαρακτήρισε το «What Was I Made For?» ως τη «ροζ καρδιά της ταινίας που χτυπάει».

Το νέο τραγούδι «What Was I Made For?» της Billie Eilish από το «Barbie The Album» θα κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες την Πέμπτη 13 Ιουλίου.



[ad_2]

Source link