Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Γιατί δεν πρόκειται να παντρευτεί σύντομα

Written by on 24 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Drake πιστεύει ότι δεν είναι κατάλληλος για γάμο.

Ο Drake απορρίπτει τον γάμο ως μία ιδέα που προέρχεται από «αρχαίους χρόνους».

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Drake είχε παραγγείλει ένα εκτυφλωτικό κολιέ 351,38 καρατίων με 42 διαμάντια που συμβολίζουν όλες τις φορές που σκέφτηκε να κάνει πρόταση γάμου αλλά δεν το έκανε ποτέ.

Παρά τις δεκάδες φορές που έφτασε κοντά στην πρόταση γάμου, ο Drake δεν εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την ιδέα.

Διαφήμιση

Ο 36χρονος ράπερ κλήθηκε να μοιραστεί την άποψή του για τον γάμο ενώ μιλούσε με την Bobbi Althoff σε μία εμφάνισή του στο podcast «The Real Good».

Όταν η Bobbi Althoff έθεσε επί τάπητος το θέμα του γάμου, αφού διάβασε ένα απόσπασμα από το νέο βιβλίο ποίησης του Drake, ο Καναδός καλλιτέχνης ρώτησε την οικοδέσποινα γιατί είναι παντρεμένη και εκείνη του γύρισε την ερώτηση.

«Δεν ξέρω. Μοιάζει σαν να είναι κάτι από τους αρχαίους χρόνους. Νομίζω ότι θα το κάνω κάποια στιγμή», είπε ο Drake.

Kanye West - Kim Kardashian

Η Bobbi Althoff αστειεύτηκε στη συνέχεια ότι ο Drake δεν έχει παντρευτεί ακόμα για να μπορεί να συνεχίσει «να κοιμάται» και ο ράπερ απάντησε ότι απλά δεν μπορεί να προσφέρει σταθερότητα ή δέσμευση σε μία σχέση «σε αυτό το στάδιο» της ζωής του.

«Δεν νομίζω ότι μπορώ να δώσω σε κάποια αυτό που ψάχνει. Μόνο τη σταθερότητα. Νομίζω ότι η ζωή μου, η δουλειά μου είναι η προτεραιότητά μου», σημείωσε, εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι δεν είναι κατάλληλος για γάμο.

Ο Drake, ο οποίος πραγματοποίησε τη συνέντευξη με την Bobbi από την άνεση του κρεβατιού του πίνοντας σαμπάνια, ανέφερε επίσης ότι δεν θέλει να παντρευτεί επειδή δεν θέλει να απογοητεύσει το άτομο με το οποίο μπορεί να καταλήξει.

Και αν ποτέ αποφασίσει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, τόνισε ότι δεν παντρευτεί ένα διάσημο πρόσωπο.

«Πιθανότατα δεν θα καταλήξω να παντρευτώ κάποια διάσημη. Οι διάσημοι άνθρωποι δεν είναι πραγματικά κάτι. Δεν είναι τόσο συναρπαστικοί», σχολίασε.

«Μου αρέσει να είναι κάποια ο εαυτός της. Να μην είναι απλά ένα αντίγραφο, ένα πρόσωπο που έχω δει πολλές φορές στη ζωή μου. Μου αρέσει να έχει αίσθηση του χιούμορ», πρόσθεσε.

Τα προηγούμενα χρόνια, φήμες ήθελαν τον Drake να έχει σχέση με επώνυμα πρόσωπα όπως η Rashida Jones, η Tyra Banks, η Julia Fox και Rihanna, αν και δεν έχει αρραβωνιαστεί ποτέ.

Ωστόσο, ο Drake έχει αποκτήσει έναν γιο πέντε ετών, τον Adonis Graham, με τη Γαλλίδα Sophie Brussaux.

[ad_2]

Source link