Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Γιάννης Τεργιάκης: Ο νεαρός τραγουδιστής τα λέει όλα στο «Καλό Μεσημεράκι» (video)

Written by on 17 Ιουνίου 2022

[ad_1]

O ανερχόμενος νεαρός τραγουδιστής έκανε ντου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και εννοείται ότι απαντώντας στις ερωτήσεις του παρουσιαστή μας έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ζωή του, την καταγωγή και τα θέλω του.

«Δεν ήξερα απαιραίτητα αν ήθελα να γίνω τραγουδιστής ή στιχουργός απλά ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αυτό. Αυτό είναι το πρώτο μου Single και το έγραψα όταν ήμουν στεναχωρημένος και ο παραγωγός μου το μετέτρεψε σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε από που κρατάει η σκούφια του.

«Γεννήθηκα εδώ, η μάνα μου είναι μικρή Τσεχίδα, μισή Γερμανίδα, ο πατέρας μου γεννήθηκε Αμερική αλλά είναι από την Κρήτη».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Γιάννης Τεργιάκης στο Καλό Μεσημεράκι! “,”description”:”O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ! Καθημερινά, μας εύχεται «Καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει «χρυσές» δουλειές με τη Χρυσή του Τηλεόραση! Μαζί του, η μοναδική «Βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι Alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους.\n\nΚαλό Μεσημεράκι, καθημερινά στις 15:00 στον ΣΚΑΪ”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8xNi8xNC8xMl8zMl82MmFiM2E1MDZkZjY5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M52S”,”uploadDate”:”2022-06-16T14:14:37.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckrlvn85waox”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Γιάννης Τεργιάκης: Ο νεαρός τραγουδιστής τα λέει όλα στο «Καλό Μεσημεράκι» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link