Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αν. Καφετζόπουλος: «Ήθελα να γίνω μουσικός αλλά δεν το’χα» (video)

Written by on 17 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος καλεσμένος στον καναπέ του «Στούντιο 4» μίλησε για την χαμηλή του αυτοεκτίμηση αλλά και για το γεγονός ότι ήθελε να γίνει μουσικός στην αρχή.

«Ήμουν με χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν ήξερα τι θα κάνω, δεν μου άρεσε τίποτα. Ήθελα να γίνω μουσικός αλλά δεν το’χα. Πρέπει να το ‘χεις, οι εγκέφαλοι των μουσικών είναι καλωδιωμένοι διαφορετικά. Πρέπει να το χεις αυτό εννοώ. Είναι ένας συνδυασμός, τα γονίδια κάτι κάνουν οι νευρώνες και είσαι μουσικός. Οι υπόλοιποι δεν είμαστε μουσικοί. Εγώ δεν είμαι».

«Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση. Περίμενα από την κοπέλα να έρθει να μου μιλήσει. Έλεγα σιγά μην κοιτάει εμένα αυτή» συμπλήρωσε στην συνέχεια σχολιάζοντας την χαμηλή του αυτοεκτίμηση.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Α. Καφετζόπουλος | «Μικρός είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν ήξερα τι να κάνω» “,”description”:”Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στον καναπέ του «Στούντιο 4» “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8wNi8xNi8xNC8xNF80Nl82MmFiM2FkNjY5ODMyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M7S”,”uploadDate”:”2022-06-16T14:15:44.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckrlr0pwzzs9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Αν. Καφετζόπουλος: «Ήθελα να γίνω μουσικός αλλά δεν το’χα» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link