Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αντώνης Ρέμος: Ακούστε το νέο τραγούδι «Όταν Σε Ρωτήσανε»

Written by on 6 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Ένα τραγούδι ψυχής ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει δισκογραφικά και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Όταν Σε Ρωτήσανε».

Είναι το πρώτο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου για τη φετινή χρονιά. Το «Όταν Σε Ρωτήσανε» έρχεται μετά την επιτυχία «Όλα Τα Δάκρυα» που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο και παρέμεινε για περίπου εξίμισι μήνες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο Αντώνης Ρέμος ένωσε τις δυνάμεις του με την Καίτη Γαρμπή σε μία ξεχωριστή επανεκτέλεση του τραγουδιού της «Κιβωτός» από τη δεκαετία του 1990 που δημιουργήθηκε για καλό σκοπό.

Το ντουέτο των δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και τα ραδιόφωνα και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει σχεδόν 9,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ έχει φτάσει έως το No. 3 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει τώρα με την αναλλοίωτη χροιά της φωνής του ένα δυνατό ερωτικό ζεϊμπέκικο.

Το «Όταν Σε Ρωτήσανε» υπογράφουν δύο κορυφαίοι δημιουργοί με τους οποίους ο Αντώνης Ρέμος μας χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια. Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι είναι δημιουργία του Νίκου Μωραΐτη, οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους και στο τραγούδι «Όλα Τα Δάκρυα».

Η νοσταλγική μουσική, οι συναισθηματικοί στίχοι και η αξεπέραστη ερμηνεία συνθέτουν ένα τραγούδι ψυχής που αποτελεί αναμφίβολα μια από τις ιδιαίτερες στιγμές του Αντώνη Ρέμου.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

[ad_2]

Source link