Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αντύπας: «Όποτε η γυναίκα μου έλεγε ότι κάτι δεν θα γίνει επιτυχία, γινόταν» (video)

Written by on 14 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Ο Αντύπας και ο γιος του, Πρόδρομος, αποκαλύπτουν στην «Ελένη» ότι στην πραγματικότητα «γνωρίστηκαν» στην εφηβεία του Πρόδρομου, όταν ο πατέρας του αποφάσισε να κάνει διάλειμμα στην καριέρα του καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έλειπε πάρα πολύ από το σπίτι.

Κάτι που είχε στεναχωρήσει ιδιαίτερα τον Αντύπα, ωστόσο φρόντισε να καλύψει αυτό το κενό με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό το αποδεικνύουν και τα λόγια του γιού του ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν με ένοιαζε τίποτα, περίμενα να τελειώσει το σχολείο για να πάω να βρω τον πατέρα μου. Κάναμε τα πάντα μαζί, ήταν συνέχεια δίπλα μου».

Ο Προδρόμος αναφέρει ότι ο γάμος των γονιών του, είναι πρότυπο για εκείνον μιας και όπως λέει, ενώ είναι 35 χρόνια μαζί οι δυο τους, ερωτεύονται κάθε μέρα και πιο πολύ.

Τη σκυτάλη σε αυτό το ζήτημα παίρνει ο Αντύπας ο οποίος λέει πολύ γλυκά: «Ήμουν τυχερός, πήρα καλή γυναίκα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αντύπας: «Έλειπα πολύ από το σπίτι μου λόγω δουλειάς & με στεναχωρούσε αυτό»”,”description”:”Ο Αντύπας και ο γιος του, Πρόδρομος, αποκαλύπτουν στην «Ελένη» ότι «γνωρίστηκαν» στην εφηβεία του Πρόδρομου, όταν ο πατέρας του αποφάσισε να κάνει διάλειμμα στην καριέρα του. Ο Προδρόμος αναφέρει ότι ο γάμος των γονιών του, αποτελεί πρότυπο για εκείνον μιας και όπως λέει, ενώ είναι 35 χρόνια μαζί οι δυο τους, ερωτεύονται κάθε μέρα και πιο πολύ.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8wNi8xNC8xMS8zM18zNl82MmE4NzIxMGU1M2JhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M10S”,”uploadDate”:”2022-06-14T11:35:54.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckptgbq2pamx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Αντύπας: «Όποτε η γυναίκα μου έλεγε ότι κάτι δεν θα γίνει επιτυχία, γινόταν» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link