Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αναβολή της συναυλίας του στη Ρόδο – Μέρος των εσόδων στην αναδάσωση και σε φιλοζωική του νησιού

Written by on 24 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Σε νέα ημερομηνία η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Ρόδο – Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην αναδάσωση του νησιού και σε τοπική φιλοζωική οργάνωση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας στη Ρόδο, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας στο πλαίσιο της περιοδείας του «Elpida Tour», λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς που πλήττει το νησί.

Η νέα ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιηθεί συναυλίας αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς.

Παράλληλα, μέρος των εσόδων από τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Ρόδου θα δοθεί για την αναδάσωση των πυρόπληκτων περιοχών, καθώς και σε φιλοζωική οργάνωση του νησιού.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η μετάθεση της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Ρόδου σε νέα ημερομηνία το «ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι πλήττονται από τη μανία της φωτιάς».

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί θα ισχύουν κανονικά τη νέα ημερομηνία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα συνεχίσει την καλοκαιρινή περιοδεία του «Elpida Tour» με προγραμματισμένες συναυλίες στα Χανιά (7 Αυγούστου), το Ηράκλειο Κρήτης (9 Αυγούστου), τη Μυτιλήνη (11 Αυγούστου) και την Καβάλα (30 Αυγούστου).

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εμφανιστεί στις 25 Αυγούστου στο Lake Party στη Λίμνη Τριχωνίδα.

Μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στη Ρόδο

Υπό ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στη Ρόδο, δίνεται η μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο νησί.

Αυτή την ώρα υπάρχουν τρία ενεργά μέτωπα στα οποία δίνουν μάχη πυροσβέστες και εθελοντές προκειμένου να τα περιορίσουν, ενώ οι αναζωπυρώσεις που παρουσιάζονται σε διάφορες περιοχές δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο της κατάσβεσης.

Οι άνεμοι που πνέουν στο νησί και στην περιοχή της φωτιάς φθάνουν και τα επτά μποφόρ, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για την εξέλιξη της πυρκαγιάς σε όλα τα μέτωπα.

Εν τω μεταξύ, αρκετά από τα ελάφια που διαβιούν στο νησί της Ρόδου και βρίσκονταν στη δασική περιοχή όπου εκδηλώθηκε και συνεχίζεται η πυρκαγιά έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροσβεστών και των εθελοντών που βρίσκονται στο μέτωπο της φωτιάς.

Η συγκεκριμένη περιοχή από όπου ξεκίνησε η φωτιά, το δάσος Απολλώνων – Λαέρμων, είναι από τους κυρίους βιότοπους των ελαφιών της Ρόδου.

[ad_2]

Source link