Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία του στις Πυραμίδες της Γκίζας

Written by on 27 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Αφού οι αιγυπτιακές αρχές προχώρησαν στην ανάκληση της άδειας, η Live Nation είχε υποστηρίξει ότι συναυλία του Travis Scott επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία του Travis Scott στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο.

Μία εβδομάδα αφότου η Live Nation υποστήριξε ότι η συναυλία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά το γεγονός ότι πολλά τοπικά ειδησεογραφικά μέσα ανέφεραν το αντίθετο, η Live Nation Middle East επιβεβαίωσε ότι η συναυλία έχει όντως ακυρωθεί.

«Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία “Utopia” που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο έχει ακυρωθεί», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της στο Twitter.

Διαφήμιση

«Δυστυχώς, παρά τις καλύτερες προσπάθειες, λόγω σύνθετων ζητημάτων στην παραγωγή, η συναυλία δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στην έρημο. Καταλαβαίνουμε ότι αυτή η είδηση είναι απογοητευτική και δεν είναι το αποτέλεσμα που ήθελε κανείς μας», πρόσθεσε.

Ενώ η Live Nation Middle East επικαλέστηκε τα προβλήματα στην παραγωγή, δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας ανέφεραν ότι οι αιγυπτιακές αρχές είχαν ανακαλέσει την άδεια για τη συναυλία του Travis Scott επειδή «ερχόταν σε αντίθεση με την πολιτιστική ταυτότητα του αιγυπτιακού λαού».

Η απόφαση φέρεται να ελήφθη από το Αιγυπτιακό Συνδικάτο Μουσικών, το οποίο είναι υπεύθυνο για την έγκριση και την έκδοση αδειών για συναυλίες στη χώρα.

Travis Scott - Astroworld Festival 2021

Σε ανακοίνωσή του, το συνδικάτο ανέφερε ότι κατέληξε στην απόφασή του αφού «μελέτησε τις απόψεις και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», καθώς και δημοσιεύματα στα ΜΜΕ που περιλάμβαναν «αυθεντικές εικόνες και πληροφορίες σχετικά με περίεργα τελετουργικά» που πραγματοποιούνται από τον Travis Scott κατά τη διάρκεια της παράστασής του.

H Live Nation απάντησε εκείνη τη στιγμή με μία δήλωσή της που ανέφερε: «Δεν έχουν υπάρξει αλλαγές στη συναυλία του Travis Scott στην Αίγυπτο – οποιεσδήποτε αναφορές για το αντίθετο είναι ψευδείς. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε το “Utopia” μαζί σας στην Αίγυπτο!».

Η συναυλία του Travis Scott στις Πυραμίδες της Γκίζας ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα και επρόκειτο να μεταδοθεί και μέσω livestreaming.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Travis Scott θα παρουσίαζε για πρώτη φορά ζωντανά τραγούδια από το νέο άλμπουμ του «Utopia», το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Ο Travis Scott σκοπεύει επίσης να συνοδεύσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του «Utopia» με την προβολή της ταινίας «Circus Maximus» στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με την αφίσα του «Circus Maximus», ο Travis Scott σκηνοθέτησε την ταινία σε συνεργασία με τους Gaspar Noé, Nicolas Winding Refn, Harmony Korine, Valdimar Jóhannsson και Kahlil Joseph.

[ad_2]

Source link