Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το τραγούδι «AP» από το soundtrack της ταινίας «Boogie»

Written by on 27 Φεβρουαρίου 2021

[ad_1]

Στη μουσική κληρονομία του Pop Smoke δίνει συνέχεια το «AP».

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο μεταθανάτιο single του Pop Smoke με τίτλο «AP».

Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι του εκλιπόντα ράπερ που κυκλοφορεί μετά την deluxe έκδοση του παρθενικού δίσκου του «Shoot for the Stars, Aim for the Moon», η οποία αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες μετά το αρχικό άλμπουμ, τον Ιούλιο του 2020.

Το «AP» θα συμπεριληφθεί στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας «Boogie» του Eddie Huang, το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από τις Victor Victor και Republic Records / Universal Music.

Ο Pop Smoke, του οποίου το αληθινό όνομα ήταν Bashar Jackson, θα πραγματοποιήσει στην ταινία την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση.

Ο ράπερ υποδύεται στην ταινία τον χαρακτήρα του Monk, τον αντίπαλο του κεντρικού πρωταγωνιστή, Boogie. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν το θάνατο του Pop Smoke.

Τόσο το soundtrack όσο και η ίδια η ταινία «Boogie» θα κυκλοφορήσουν στις 5 Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ, το άλμπουμ «Shoot for the Stars Aim for the Moon» παραμένει στο Top 5 του Billboard 200 επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του, ενώ το τραγούδι «Dior» του δίσκου χάρισε στον Pop Smoke την πρώτη του υποψηφιότητα για Βραβείο Grammy, διεκδικώντας τον τίτλο της Καλύτερης Rap Ερμηνείας στη φετινή διοργάνωση.

Ο Pop Smoke σκοτώθηκε σε ηλικία 20 ετών στις 19 Φεβρουαρίου 2020 κατά τη διάρκεια εισβολής ενόπλων σε κατοικία που ενοικίαζε στο Hollywood Hills.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link