Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το νέο τραγούδι «There’d Better Be A Mirrorball» – Hit Channel

Written by on 30 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Ακούστε το πρώτο τραγούδι των Arctic Monkeys μετά από τέσσερα χρόνια.

Οι Arctic Monkeys κυκλοφορούν το «There’d Better Be A Mirrorball», το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους «The Car».

Το «There’d Better Be A Mirrorball», με το οποίο ανοίγει το άλμπουμ «The Car», είναι το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο χωρισμός είναι δύσκολος και, όπως αποκαλύπτουν οι Arctic Monkeys στο συναισθηματικό «There’d Better Be A Mirrorball», είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν μία σχέση τελειώνει απρόθυμα.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα vintage μουσικό βίντεο που καταγράφει το συγκρότημα στο στούντιο, σε σκηνοθεσία του frontman των Arctic Monkeys, Alex Turner.

«Έτσι, αν θέλεις να με συνοδεύσεις μέχρι το αυτοκίνητο / Πρέπει να ξέρεις ότι θα έχω μια βαριά καρδιά / Μπορούμε λοιπόν να είμαστε απολύτως σίγουροι / ότι υπάρχει μια ντισκομπάλα;», τραγουδά ο Alex Turner.

Arctic Monkeys
Zackery Michael

Το «The Car» είναι το επόμενο άλμπουμ των Arctic Monkeys μετά το «Tranquility Base Hotel + Casino» του 2018.

Το 2020, το βρετανικό rock κυκλοφόρησε ένα live album από τη συναυλία του το 2018 στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο War Child UK, μία φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει τα παιδιά που βιώνουν το σωματικό και ψυχολογικό τίμημα του πολέμου.

Την παραγωγή του «The Car» επιμελήθηκε ο James Ford. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Butley Priory στο Σάφολκ της Αγγλίας, στο La Frette στο Παρίσι και στα RAK Studios στο Λονδίνο.

Το «The Car» θα περιλαμβάνει συνολικά 10 τραγούδια. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου για την ανακοίνωση του άλμπουμ, οι Arctic Monkeys τρέχουν ξέφρενα σε ένα νέο και πλούσιο μουσικό τοπίο στη νέα δισκογραφική δουλειά τους.

Το νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys με τίτλο «The Car» θα κυκλοφορήσει από την Domino Recording στις 21 Οκτωβρίου.

[ad_2]

Source link