Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το νέο τραγούδι «Everything’s Electric»

Written by on 4 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Το πρώτο single από το νέο άλμπουμ του Liam Gallagher με τίτλο «C’mon You Know».

Ο Liam Gallagher κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Everything’s Electric».

Το «Everything’s Electric», το οποίο συνυπογράφει ο Dave Grohl των Foo Fighters, παίρνει στοιχεία από το «Sabotage» των Beastie Boys και το «Gimme Shelter» των Rolling Stones. Την παραγωγή του single έχει επιμεληθεί ο Greg Kurstin, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Liam Gallagher στα δύο πρώτα σόλο άλμπουμ του μετά τους Oasis.

Ο Liam Gallagher θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά το τραγούδι στα BRIT Awards 2022 την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου.

Το «Everything’s Electric» είναι το πρώτο νέο τραγούδι του Liam Gallagher μετά το «All You’re Dreaming Of» του 2020. Είναι επίσης το πρώτο single από το επόμενο άλμπουμ του, με τίτλο «C’mon You Know».

Το νέο άλμπουμ του «C’mon You Know» θα κυκλοφορήσει από τη Warner Music στις 27 Μαΐου, με τον Liam Gallagher να επιδιώκει κυριαρχήσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο No. 1 του Ηνωμένου.

Iggy Pop - Liam Gallagher

Το «C’mon You Know» διαδέχεται την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων άλμπουμ του, «As You Were» (2017) και «Why Me? Why Not.» (2019), τα οποία τον καθιέρωσαν ως έναν εμβληματικό καλλιτέχνη για μια ολόκληρη νέα γενιά.

Μεταξύ των θριάμβων του ως σόλο καλλιτέχνης και της πρωτοφανούς επιτυχίας του με τους Oasis, ο Liam Gallagher έχει παραμείνει συνολικά σχεδόν έξι μήνες στο Νο. 1 των charts με τα έντεκα άλμπουμ της καριέρας του

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το «C’mon You Know» θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, ο Liam Gallagher γιορτάζει την επέτειο των 25 ετών από τις θρυλικές συναυλίες των Oasis στο «Knebworth Park» το 1996 και επιστρέφει στο ίδιο μέρος για να δώσει στις 4 Ιουνίου 2022 τη μεγαλύτερη συναυλία της σόλο καριέρας του μέχρι σήμερα.

Τη συναυλία του θα ανοίξουν οι πολύ ξεχωριστοί καλεσμένοι Michael Kiwanuka, Goat Girl, Fat White Family και Kasabian.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Liam Gallagher επέστρεψε με θριαμβευτικό τρόπο στις περιοδείες και πραγματοποίησε μία σειρά από headline εμφανίσεις σε μουσικά φεστιβάλ όπως το «Reading and Leeds» και το «TRNSMT», ενώ έδωσε μια δωρεάν συναυλία για το προσωπικό του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) στο «The O2» του Λονδίνου.

[ad_2]

Source link