Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε τη συνεργασία της με τη La Zarra – Την εκπρόσωπο της Γαλλίας στην Eurovision

Written by on 23 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Κατερίνα Στικούδη συνεργάζεται με την εκπρόσωπο της Γαλλίας στη φετινή Eurovision.

Η μοναδική Κατερίνα Στικούδη συνεργάζεται με τη δημοφιλή pop τραγουδίστρια La Zarra σε μία νέα εκδοχή του τραγουδιού «Evidemment».

Η Καναδή La Zarra, η οποία έχει κάνει καριέρα στη Γαλλία, έγινε παγκοσμίως γνωστή με τη συμμετοχή της στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ της Αγγλίας με το hit single «Evidemment».

Το εθιστικό «Evidemment» έχει πλέον συγκεντρώσει περισσότερα από 35.000.000 streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Διαφήμιση

Το «Evidemment (Duet Version)», το οποίο κυκλοφορεί στη Γαλλία στις 23 Ιουνίου από την Universal Music, είναι μία μουσική συνεργασία μεταξύ της La Zarra και της Κατερίνα Στικούδη, οι οποίες ερμηνεύουν το τραγούδι στις μητρικές γλώσσες τους.

Η La Zarra τραγουδά στα γαλλικά και η Κατερίνα Στικούδη στα ελληνικά (σε στίχους του Αντώνη Παππά) σε αυτή τη μοναδική σύμπραξη με απόλυτη χημεία.

Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε στα τέλη Απριλίου, όταν η La Zarra έκανε περιοδεία για την προώθηση της συμμετοχής της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Χρειάστηκαν μόνο μερικές διαδικτυακές συναντήσεις μεταξύ της La Zarra και της Κατερίνα Στικούδη, δημιουργικότητα και καλή διάθεση για να δημιουργηθεί το «Evidemment (Duet Version)», το οποίο αντλεί στοιχεία από τα ’80s, την disco pop και το vogueing.

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής της τόσο σε μουσικό όσο και σε τηλεοπτικό επίπεδο.

Επίσης, η Κατερίνα Στικούδη είναι η πρέσβειρα του Europride, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2024.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link