Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε τα νέα τραγούδια «Follow You» και «Cutthroat»

Written by on 12 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Τα δύο πρώτα τραγούδια από το επόμενο άλμπουμ των Imagine Dragons.

Οι Imagine Dragons επιστρέφουν με δύο νέα singles, το ερωτικό τραγούδι «Follow You» και το δυναμικό punk ύμνο «Cutthroat».

Τα δύο τραγούδια, τα οποία κυκλοφορούν από τις KIDinaKORNER και Interscope Records / Universal Music, κάνουν πραγματικότητα την επάνοδο του rock συγκροτήματος στη δισκογραφία μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Origins» το 2018.

Το «Follow You» και το «Cutthroat» είναι δύο αρκετά προσωπικά τραγούδια.

Ο κεντρικός τραγουδιστής των Imagine Dragons, Dan Reynolds, εξήγησε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι το «Follow You» είναι ένα τραγούδι «για την αφοσίωση και την αγάπη».

«Το να αγαπάς κάποιον είναι μια εξαιρετικά ατελής διαδικασία. Δεν είναι πάντα ρομαντικό ή όμορφο. Μερικές φορές μπορεί να είναι απίστευτα οδυνηρό», σημείωσε.

Ο Dan Reynolds περιέγραψε λεπτομερώς ότι ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να παντρευτούν ξανά μετά από ένα χωρισμό επτά μηνών και ανέφερε όσα έμαθαν ο ένας από τον άλλο.

«Έγραψα το “Follow You” αφού επανασυνδεθήκαμε. Ήθελα να αντιπροσωπεύει έναν έρωτα που είναι ρεαλιστικός», υπογράμμισε, καθώς το τραγούδι μιλά για την αφοσίωση που απαιτείται μέσα σε μία σχέση.

Επίσης ο Dan Reynolds τόνισε ότι το «Cutthroat» είναι «η αντίθετη πλευρά, τόσο ηχητικά και θεματικά».

«Είναι ένας εξορκισμός της λύπησης που νιώθεις για τον εαυτό σου. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω», έγραψε.

Αν και δεν αποκάλυψε ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Reynolds πρόσθεσε ότι τα δύο τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ που ετοιμάζουν τα τελευταία τρία χρόνια οι Imagine Dragons.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link