Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε τα νέα τραγούδια «Cigarettes» και «Go Hard 2.0»

Written by on 3 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Η επιρροή του Juice WRLD συνεχίζεται.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο ολοκαίνουργια τραγούδια και μουσικά βίντεο του Juice WRLD με τους τίτλους «Cigarettes» και «Go Hard 2.0».

Τα δύο νέα τραγούδια έπονται της πρόσφατης κυκλοφορίας του δεύτερου μεταθανάτιου άλμπουμ του Juice WRLD, με τίτλο «Fighting Demons».

Το «Cigarettes», το οποίο διέρρευσε αρχικά το 2018 και έγινε γρήγορα αγαπημένο τραγούδι των θαυμαστών, είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά στα ψηφιακά καταστήματα, παράλληλα με το αδημοσίευτο «Go Hard 2.0», το οποίο περιλαμβάνεται στη νέα ψηφιακή έκδοση «Fighting Demons (Complete Edition)»

Και τα δύο τραγούδια συνοδεύονται από δύο διαφορετικά animation videos σε σκηνοθεσία του Steve Cannon.

Στο «Cigarettes», ο Juice WRLD αναφέρεται στους εθισμούς και στις συνήθειές του, παρομοιάζοντας τα συναισθήματά του με την εξάρτηση από τη νικοτίνη. Χάρη στη χαρακτηριστική ειλικρίνειά του, το «Cigarettes» γνώρισε αμέσως επιτυχία όταν εμφανίστηκε στο διαδίκτυο πριν από τέσσερα χρόνια.

«Καπνίζω τσιγάρα, καρκίνος στο στήθος σαν έμφραγμα / Νιώθω αγχωμένος, προσπαθώ να βρω τρόπους να την εντυπωσιάσω / Να της δείξω ότι την αγαπώ, προσπαθώ να της δείξω ότι προσπαθώ / Πρέπει να τα καταφέρω», αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού.

Juice WRLD

Το «Fighting Demons» είναι το πέμπτο συνολικά άλμπουμ του Juice WRLD που εμφανίζεται στα charts.

Το πρώτο άλμπουμ του, «Goodbye & Good Riddance», έφτασε στο Νο. 3 του chart για τα Top R&B/Hip-Hop Albums του Billbord τον Αύγουστο του 2018, και λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, το κοινό άλμπουμ του Juice WRLD και του Future με τίτλο «WRLD on Drugs» έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 των Top R&B/Hip-Hop Albums και στο No. 2 του Billboard 200.

Η επόμενη κυκλοφορία του Juice WRLD, το «Death Race For Love» του 2019, κυριάρχησε στην κορυφή του Billboard 200 για δύο εβδομάδες, ενώ το πρώτο μεταθανάτιο άλμπουμ του, το «Legends Never Die» του 2020, διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του chart για τρεις εβδομάδες.

Το πρόσφατο «Fighting Demons» έκανε ντεμπούτο στο No. 2 του Billboard 200, πίσω από το «30» της Adele.

Το «Fighting Demons» συνεχίζει να αφηγείται την ιστορία που είχε ξεκινήσει ο Juice WRLD ως νεαρός μουσικός, ενώ το ντοκιμαντέρ «Juice WRLD: Into the Abyss», το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, πρόσφερε μία ματιά στα ενδότερα της ζωής του καλλιτέχνη που πέθανε σε ηλικία 21 ετών τον Δεκέμβριο του 2019.

«Cigarettes»

«Go Hard 2.0»

[ad_2]

Source link