Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε πρώτοι το νέο τραγούδι «Από Έρωτα»

Written by on 1 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Με νέο τραγούδι επιστρέφει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσα από τους λογαριασμούς τους τα κοινωνικά δίκτυα την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επιστροφή του με ένα νέο τραγούδι για το οποίο είναι απολύτως σίγουρο ότι θα αγγίξει όσους έχουν ενθουσιαστεί ή πληγωθεί «Από Έρωτα».

«Από Έρωτα» είναι ο τίτλος του νέου single που κυκλοφορεί ο Νίκος Οικονομόπουλος για να κατακτήσει για ακόμα μία φορά τις καρδιές του κοινού.

Το νέο τραγούδι θα σημάνει την επανασύνδεση του Νίκου Οικονομόπουλου με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη και τη μοναδική στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα του «Από Έρωτα».

Από τη δοκιμασμένη πολυετή συνεργασία του Νίκου Οικονομόπουλου με τους δύο δημιουργούς έχει προκύψει πλήθος ανεξίτηλων επιτυχιών, μεταξύ των οποίων τα τραγούδια «Για Κάποιο Λόγο», «Είναι Κάτι Λαϊκά», «Πού Θα Με Πας», «Δυο Ζωές» και «Καθημερινά».

Το «Δυο Ζωές» είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την καλοκαιρινή επιτυχία «Πρώτη Θέση» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και επιβεβαίωσε τον τίτλο της, ανεβαίνοντας στις πρώτες θέσεις (No. 2) των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου.

Το single «Από Έρωτα» είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Spotify, ενώ, παράλληλα, μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου θα κυκλοφορήσει ευρύτερα από τη Heaven Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο YouTube λίγες ημέρες αργότερα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link