Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Ήταν η πιο θλιβερή στιγμή της ζωής μου»

Written by on 16 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Ήταν ό,τι πιο καταθλιπτικό και ξεκαρδιστικό, αλλά και τόσο θλιβερό».

Η Kesha δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο Jerry Seinfeld αρνήθηκε να την αγκαλιάσει μπροστά στις κάμερες και δηλώνει ότι εκείνη ήταν «η πιο θλιβερή» στιγμή της ζωής της.

Σε μία νέα συνέντευξή της στο «The Best Show» του Tom Scharpling, η Kesha σχολίασε το viral βίντεο του 2017, στο οποίο ζτηά από τον Jerry Seinfeld μία αγκαλιά στο κόκκινο χαλί μίας εκδήλωσης και προς έκπληξή της, ο ηθοποιός της απάντησε αρνητικά.

Το ευτράπελο σημειώθηκε στο κόκκινο χαλί της Εθνικής Νύχτας Γέλιου και Τραγουδιού το 2017 στην Ουάσινγκτον, όπου η Kesha πλησίασε τον Jerry Seinfeld και ζήτησε μία αγκαλιά.

Διαφήμιση

«Όχι, ευχαριστώ», της είπε, πριν προσθέσει αφού η τραγουδίστρια απομακρύνθηκε: «Δεν ξέρω ποια είναι αυτή».

Η Kesha εξήγησε στον Tom Scharpling ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ίδρυμα David Lynch, μέσω του οποίου έμαθε τον υπερβατικό διαλογισμό.

«Έτσι, (ο Lynch) είπε: “Θα μπορούσες να έρθεις σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση;”. Ήμουν στη μέση μίας περιοδείας. Ήμουν εξαντλημένη, αλλά αγαπώ πραγματικά τον David Lynch και είχα ακούσει ότι ο Jerry Seinfeld θα ήταν εκεί», θυμήθηκε.

Η Kesha αποκάλυψε στη συνέχεια ότι είχε στην κατοχή της DVD της σειράς «Seinfeld» και ότι τα κουβαλούσε «σε όλο τον κόσμο διεθνώς» ενώ βρισκόταν σε περιοδεία για να παρακολουθεί τους αγαπημένους της τηλεοπτικούς χαρακτήρες.

Kesha

«Όταν τα αεροπλάνα είχαν αναταράξεις, έβαζα το “Seinfeld” και έλεγα: “Όλα είναι εντάξει στον κόσμο” και έβλεπα τον φίλο μου», είπε η Kesha.

«Μετά, πήγα στην αναθεματισμένη φιλανθρωπική εκδήλωση και ενθουσιάστηκα γιατί (ο Seinfeld) μου φέρνει γαλήνη και αγάπη και όλα τα καλά πράγματα στο σύμπαν, και μετά δεν με αγκάλιασε μπροστά στις κάμερες», συνέχισε.

«Ήταν ό,τι πιο καταθλιπτικό και ξεκαρδιστικό, αλλά και τόσο θλιβερό – ήταν η πιο θλιβερή στιγμή της ζωής μου», παραδέχθηκε.

Λίγο μετά την άτυχη συνάντησή τους στο κόκκινο χαλί, ο Jerry Seinfeld εξήγησε στο Extra τον λόγο για τον οποίο δεν αγκάλιασε την Kesha.

«Δεν αγκαλιάζω έναν εντελώς άγνωστο. Πρέπει να γνωρίσω κάποιον, να πω ένα γεια. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσω», δήλωσε τότε ο ηθοποιός και κωμικός.

« Είμαι 63 ετών, δεν γνωρίζω κάθε pop star», διευκρίνισε, προσθέτοντας ότι μίλησε με την Kesha αργότερα εκείνο το βράδυ και ότι «γέλασε» μαζί της για το ευτράπελο.

«Ένιωσα σαν να ήμουν 5 ετών», είπε η Kesha το 2017 στο Hits 1 του SiriusXM για τη συνάντησή τους και συμπλήρωσε: «Με κάποιο τρόπο κατέληξα στο δικό μου μίνι επεισόδιο του “Seinfeld” για περίπου πέντε δευτερόλεπτα».

Στην ίδια συνέντευξη, η Kesha αναγνώρισε ότι «έπρεπε να ξέρει καλύτερα» και σημείωσε ότι δεν έχει πρόβλημα που ο Jerry Seinfeld «δεν είναι ένας άνθρωπος που δίνει αγκαλιές».

[ad_2]

Source link