Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Έπαθε κρίση πανικού ενώ περίμενε να συναντήσει τον πρίγκιπα Κάρολο

Written by on 28 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Τα χέρια μου άρχισαν να μυρμηγκιάζουν, νόμιζα ότι τα πόδια μου θα λύγιζαν, δεν ήξερα τι συνέβαινε».

Η Rita Ora αποκάλυψε ότι είχε πάθει σοβαρή κρίση πανικού ενώ περίμενε να συναντήσει τον τότε πρίγκιπα Κάρολο.

Η 32χρονη τραγουδίστρια, η οποία παντρεύτηκε πέρυσι τον σκηνοθέτη Taika Waititi, παραδέχτηκε επίσης ότι έχει χρησιμοποιήσει τα ραντεβού στο παρελθόν για να αισθάνεται λιγότερο μόνη και ανέφερε ότι έτρωγε και έπινε «πολύ άσχημα» πριν την κυριεύσει μία κρίση πανικού που την έκανε να τρέμει.

«Στα είκοσί μου ένιωθα ότι ήμουν κάπως μόνη, οπότε έψαχνα για πράγματα σε όλα τα λάθος μέρη», δήλωσε στο podcast «Diary of a CEO».

Διαφήμιση

«Ο έρωτας, μερικές φορές δεν ήταν καλός για εμένα και οι άνθρωποι μου το έλεγαν και δεν άκουγα. Έτρωγα πολύ άσχημα και έπινα», εξομολογήθηκε.

Η Rita Ora εξήγησε στη συνέχεια ότι έπαθε την πρώτη της σοβαρή κρίση πανικού κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης του ιδρύματος Prince’s Trust το 2016, όταν περίμενε στην ουρά για να συναντήσει τον τότε πρίγκιπα Κάρολο.

«Πήγα στην τουαλέτα και τα χέρια μου άρχισαν να μυρμηγκιάζουν και έπαθα την πιο τρελή κρίση πανικού. Αυτή ήταν η πρώτη φορά, όταν ήμουν 25 ετών», θυμήθηκε.

«Νόμιζα ότι τα πόδια μου θα λύγιζαν, δεν ήξερα τι συνέβαινε. Είχα συναντήσει τον σημερινό μας βασιλιά και στο παρελθόν και θα τραγουδούσα εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω τι συνέβη», περιέγραψε.

«Βγήκα έξω και στάθηκα στην ουρά. Συνάντησα τον Κάρολο και απλά δεν ήμουν εκεί», πρόσθεσε.

Rita Ora - Carrie Fisher - Wonderwell

Η Rita Ora, η οποία έχει τονίσει σε πρόσφατες σε συνεντεύξεις της πόσο ικανοποιημένη αισθάνεται από τότε που παντρεύτηκε, αποκάλυψε επίσης σε μία άλλη συνέντευξή της ότι έγραψε το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ της «You & I» την επομένη ημέρα του γάμου της.

«Ναι, ήμουν πολύ μεθυσμένη. Ο παραγωγός με τον οποίο ήθελα να δουλέψω ήταν διαθέσιμος μόνο την επομένη του γάμου μου», είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Capital Breakfast».

«Και σκέφτηκα: “Δεν μπορώ να το ακυρώσω. Και έτσι πήγα μέσα. Είπα: “Ακούστε, μόλις παντρεύτηκα και είμαι πολύ μεθυσμένη. Δεν ξέρω πώς θα πάει αυτό. Αλλά δεν θέλω να χάσω αυτή την ηχογράφηση. Οπότε ας το κάνουμε”», συνέχισε.

«Και απάντησε: “Εντάξει, ας τραγουδήσουμε για τον γάμο σου”. Είπα: “Εντάξει, ωραία, ας γράψουμε το απόλυτο γαμήλιο τραγούδι”. Και στην πραγματικότητα αυτό είναι το αγαπημένο μου τραγούδι στο άλμπουμ», σχολίασε.

Η Rita Ora πρόσθεσε ότι έφυγε κρυφά από τον Taika Waititi για να πάει στο στούντιο ηχογράφησης λίγες μόλις ώρες μετά τον γάμο τους.

«Έφυγα κρυφά. Νομίζω ότι κοιμήθηκα μόνο δύο – τρεις ώρες. Και μετά μπήκα μέσα και στην πραγματικότητα αναφέρθηκα σε όλα τα αγαπημένα μου ερωτικά τραγούδια σε αυτό το ερωτικό τραγούδι», ανέφερε.

Διαφήμιση

«Έτσι ήταν σαν να προσπαθούσα να φτιάξω το απόλυτο ερωτικό τραγούδι. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, έκανε θαύματα γιατί δεν υπήρχε φίλτρο. Όταν είσαι μεθυσμένος, απλά λες ό,τι θέλεις», είπε.

[ad_2]

Source link