Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Έκθετος ο σύντροφός της για τα μηνύματά του σχετικά με το βάρος της

Written by on 18 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Bebe Rexha και ο Keyan Safyari έχουν σχέση από το 2020.

Η Bebe Rexha αφήνει έκθετο τον σύντροφό της Keyan Safyari για τα μηνύματά του που φαίνονται να την επικρίνουν επειδή έχει πάρει βάρος.

Η 33χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε στις ιστορίες του λογαριασμού της ένα στιγμιότυπο από μία συνομιλία τους, στην οποία ο σύντροφός της υποστήριζε ότι απλώς προσπαθούσε να είναι «ειλικρινής» μαζί της σχετικά με την εμφάνισή της.

«Γεια σου, ποτέ δεν είπα ότι δεν είσαι όμορφη και ποτέ δεν είπα ότι δεν σε αγαπώ. Στην πραγματικότητα, είπα πόσο όμορφη είσαι και πόσο πολύ σε αγαπώ», έγραψε ο Keyan Safyari.

Διαφήμιση

«Αλλά πάντα έλεγα ότι θα είμαι ειλικρινής μαζί σου και το πρόσωπό σου είχε αλλάξει, οπότε σου το είπα», συνέχισε.

«Αυτή ήταν η συζήτηση που κάναμε και ρώτησες… Επειδή νοιάζομαι, θα προτιμούσες να σου έλεγα ψέματα; Προφανώς πήρες 15 κιλά και το πρόσωπό σου έχει αλλάξει; Να προσποιηθώ ότι δεν συνέβη και ότι όλα είναι εντάξει;», ανέφερε.

Η Bebe Rexha και ο Keyan Safyari έχουν σχέση από το 2020 και ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει την κατάσταση της σχέσης τους αυτή στιγμή, ο σύντροφός της πιστεύει ότι αναζητά την αφορμή να χωρίσουν.

«Έλα τώρα, πήρα 3 κιλά και με αποκάλεσες παχουλό και χοντρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με αγαπάς. Αν προσπαθείς να βρεις λόγους για να χωρίσουμε, αυτό έχει νόημα… Αλλά δεν είναι ο πραγματικός λόγος», ανέφερε ο Keyan Safyari.

Η Bebe Rexha στα Βραβεία Grammy 2023.

«Αν είσαι δυστυχισμένη με εμένα/τον εαυτό σου/τη ζωή σου και δεν βλέπεις μέλλον με εμάς, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα και αυτός είναι ο λόγος», έγραψε.

«Μην χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο για να χρησιμοποιήσεις ως όπλο το θυμό, το φόβο ή τις ανασφάλειές σου. Ξέρεις ότι πάντα σε θεωρούσα όμορφη και σε αγαπούσα ό,τι κι αν συνέβαινε», πρόσθεσε.

Ο Keyan Safyari είπε επίσης στην Bebe Rexha ότι πρέπει να σκεφτεί τα πράγματα και να τα γράψει, να μιλήσει σε έναν ψυχολόγο και να κάνει αυτή την υποχώρηση για να φτάσει στη ρίζα του προβλήματος.

«Ενημέρωσέ με αν θέλεις να μιλήσουμε αν χρειάζεσαι περισσότερες διευκρινίσεις. Σε αγαπώ», κατέληξε.

Τον Μάιο, η Bebe Rexha εμφανίστηκε στο talk show της Jennifer Hudson, όπου και αποκάλυψε ότι έπεσε στην παγίδα της ανάγνωσης των σχολίων σε ένα βίντεο που αφορούσε το θέμα της εμφάνισής του εαυτού της.

Επίσης, παρακάλεσε τον κόσμο να μην κρίνει «γιατί δεν ξέρει τι περνάει κάποιος».

Στην πραγματικότητα, η Bebe Rexha διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών πέρυσι, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη πάθηση αποτέλεσε βασική αιτία της αύξησης του βάρους της.

Διαφήμιση

Η Bebe Rexha παραδέχεται ότι πάχυνε, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να δίνουν τόση έμφαση στο βάρος στις ημέρες μας.

[ad_2]

Source link