Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Victoria: Η ταινία του Sebastian Schipper με το μονοπλάνο 140 λεπτών στον κινηματογράφο Ίριδα

Written by on 27 Μαΐου 2023


Την Κυριακή 28/5 στις 20:00 στον κινηματογράφο Ίριδα, θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας Victoria του Sebastian Schipper. Η προβολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Goethe-Institut Athen.

Η ταινία που γυρίστηκε το 2015 αποτελεί μία από τις λίγες ταινίες μεγάλου μήκους που έχουν γυριστεί με την τεχνική του μονοπλάνου. Το σενάριο αποτελούνταν από 12 σελίδες, με το μεγαλύτερο μέρος του διαλόγου να προέρχεται μέσα από τον αυτοσχεδιασμό.

ΣΥΝΟΨΗ

Η νεαρή Ισπανίδα Victoria χορεύει στα νυχτερινά κλαμπ του Βερολίνου, όπου και γνωρίζεται με τέσσερις νεαρούς. Αυτό που ακολουθεί είναι ένα ρομαντικό ειδύλλιο, μια ληστεία τράπεζας και μια νύχτα χωρίς ανάσα στους δρόμους του Βερολίνου. 140 συναρπαστικά λεπτά σ’ ένα και μοναδικό πλάνο.

Πρωταγωνιστούν: Laia Costa, Frederick Lau

Την ταινία θα προλογίσει η Dr. Stefanie Peter, Διευθύντρια Πολιτιστικών Προγραμμάτων του Goethe-Institut Athen & των Ινστιτούτων Goethe της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ταυτότητα ταινίας
Victoria

Σκηνοθεσία: Σεμπάστιαν Σίπερ
Σενάριο: Ολίβια Νέεργκαρντ-Χολμ, Σεμπάστιαν Σίπερ, Είκε Φρέντερικ Σουλτς, Eike Frederik Schulz
Φωτογραφία: Στούρλα Μπραντ Γκρέβλεν
Μοντάζ: Ολίβια Νέεργκαρντ-Χολμ
Μουσική: Νιλς Φραμ
Πρωταγωνιστούν: Λάια Κόστα, Φρέντερικ Λάου, Μπουράκ Γιγκίτ, Φραντζ Ρογκόφκσι, Μπούρακ Γιγκίτ, Μαξ Μάουφ, Αντρέ Χένικε

Διάρκεια: 138 λεπτά
Έτος παραγωγής: 2015
Χώρα παραγωγής: Γερμανία

Πληροφορίες προβολής

Η είσοδος στον κινηματογράφο Ίριδα, θα γίνεται από την πλευρά της Ακαδημίας με την επίδειξη του email προκράτησης θέσης και παραλαβή του δωρεάν εισιτηρίου.

Η προκράτηση θέσεων ξεκινάει 2 μέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση και ώρα 11:00 π.μ. Η προκράτηση ισχύει έως 15 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Στην συνέχεια η είσοδος γίνεται με σειρά προτεραιότητας.

Την ημέρα της εκδήλωσης θα υπάρχει και αριθμός δωρεάν εισιτηρίων που θα διατίθενται στην είσοδο μέχρι την εξάντληση τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και προκρατήσεις θέσεων παρακαλούμε επισκεφτείτε το iridavisions.gr.



Source link