Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Unbothered»: Η Tori Kelly βάζει στη ζωή της θετικότητα και αισιοδοξία

Written by on 14 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Η Tori Kelly μας καλεί να βάλουμε στη ζωή μας θετικότητα και αισιοδοξία.

Η Tori Kelly παρουσιάζει το νέο single «Unbothered» και αναγγέλλει την κυκλοφορία ενός καινούργιου EP.

Για τη δημιουργία του τραγουδιού, η Tori συνεργάστηκε εξ αποστάσεως με τους δημιουργούς Chloe George και Micah Premnath και τον παραγωγό Jorgen Odegard (P!nk, Yungblud).

Το «Unbothered», το οποίο περιγράφει τη χαρά του να ξεπεράσεις έναν έρωτα που ανήκει στο παρελθόν, είναι το πρώτο single από το επερχόμενο EP «Solitude», το οποίο θα περιέχει πέντε τραγούδια που ηχογραφήθηκαν από την Tori Kelly ενώ ήταν σε καραντίνα.

Το EP θα περιλαμβάνει και τη συναισθηματική διασκευή της 27χρονης τραγουδίστριας για το «Time Flies» του Drake, μια ωδή στα πρώτα της βήματα στη μουσική, όταν δημοσίευε covers άλλων τραγουδιών.

Από τότε που έκανε το ντεμπούτο της με το άλμπουμ «Unbreakable Smile» το 2015 – ένα ευρέως αναγνωρισμένο άλμπουμ που έφτασε στο No. 2 του Billboard 200, η Tori Kelly έχει δώσει λάμψη στο pop τοπίο με τη συναρπαστική φωνή της και τα συναισθηματικά τραγούδια της, με τα οποία έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Η τραγουδίστρια συνέχισε να μαγεύει το κοινό με το παθιασμένο δίσκο της «Hiding Place» το 2018, με το οποίο κέρδισε δύο βραβεία Grammy: Για το Καλύτερο Gospel Ερμηνεία και για την Καλύτερη Gospel Ερμηνεία / Τραγούδι για το επιτυχημένο single «Never Alone».

Με το δυναμικό άλμπουμ «Inspired By True Events» του 2019, κατέθεσε την πιο γενναία και αφοπλιστικά ειλικρινή δουλειά της μέχρι σήμερα.

Καθώς η ευρωπαϊκή περιοδεία της για το 2020 έμελλε να είναι σύντομη λόγω του COVID-19, η Tori Kelly άρχισε να συνεργάζεται online με καλλιτέχνες όπως η Demi Lovato, η JoJo και η Alessia Cara μέσω της σειράς «QuaranTEA with Tori» (δείτε τις καλύτερες στιγμές εδώ), ενώ παράλληλα ετοιμάζει νέα μουσική.

Το EP «Solitude» θα κυκλοφορήσει από τις Schoolboy Records και Capitol Records / Universal Music στις 14 Αυγούστου.

[ad_2]

Source link