Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Ty Dolla $ign και Post Malone συνεργάζονται στο single «Spicy»

Written by on 22 Οκτωβρίου 2020


Ο Ty Dolla $ign και ο Post Malone ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Ο Ty Dolla $ign συναντά τον Post Malone σε ένα νέο single με τον τίτλο «Spicy», μια ανάσα πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του.

Το «Spicy» περιλαμβάνεται στη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά «Featuring Ty Dolla $ign» του τραγουδιστή, ένα άλμπουμ που πρόκειται να αποκαλυφθεί από την Atlantic Records / Warner Music αύριο, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Στο «Featuring Ty Dolla $ign» ο 38χρονος Αμερικανός ξεδιπλώνει το «χάρισμα των συνεργασιών» που του έχει δοθεί, όπως περιγράφει ο ίδιος, καθώς ενώνει τις δυνάμεις του με μια εντυπωσιακή σειρά πρωτοκλασάτων ονομάτων.

Μεταξύ αυτών οι Kanye West, Nicki Minaj, Anderson .Paak, Thundercat, Quavo, Burna Boy, Big Sean, Roddy Ricch, Jhené Aiko, Kehlani, Future, Young Thug, FKA twigs και Skrillex.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

friday. #featuringtydollasign

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ty Dolla $ign (@tydollasign) στις

Το «Spicy» αποτελεί τη δεύτερη μουσική σύμπραξη του Ty Dolla $ign με τον Post Malone μετά τη συνάντησή τους στο πέντε φορές πλατινένιο single «Psycho» του Posty, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Beerbongs & Bentleys» (2018) του 25χρονου καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με τον Ty Dolla $ign, το «Spicy» είναι ένα τραγούδι που «χρειαζόταν» τον Post Malone.

«Λέω συνέχει ότι αυτό το νέο άλμπουμ έχει να κάνει με τις συχνότητες. Επέλεξα προσεκτικά κάθε άτομο που βρίσκεται σε αυτό το άλμπουμ με βάση το πώς κάθε τραγούδι χρειαζόταν τη συγκεκριμένη συχνότητα αυτού του ατόμου. Ξέρετε, αυτή η μαγεία που μόνο εκείνο το άτομο μπορούσε να φέρει στο τραγούδι», εξηγεί.

«Και το “Spicy” δεν ήταν διαφορετικό. Αυτό το τραγούδι χρειαζόταν τη συχνότητα του Post. Επιπλέον, έπρεπε ήδη να έχουμε κάνει μια άλλη επιτυχία μετά το “Psycho”», συνεχίζει.

«Είμαι απλώς ευγνώμων που έδωσε τη συχνότητά του σε αυτό το τραγούδι, γιατί έχουμε σίγουρα στα χέρια μας άλλη μία επιτυχία. Ένα μπράβο στον αδερφό μου Posty!», λέει ο Ty Dolla $ign.



Source link