Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ty Dolla $ign και Nicki Minaj συνεργάζονται στο Single «Expensive»

Written by on 30 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Το «Expensive» είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Ty Dolla $ign.

Ο Ty Dolla $ign, ένα από τα καλύτερα ταλέντα της R&B την τελευταία δεκαετία, συναντά την ασυναγώνιστη Nicki Minaj σε ένα ακόμα κομμάτι από το παζλ του τρίτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του.

Μετά το «Ego Death» στο οποίο συνεργάστηκε με τον Kanye West, την FKA Twigs και τον Skrillex, ο Ty Dolla $ign ενώνει τώρα τις δυνάμεις του με τη Nicki Minaj στο single «Expensive».

«Το “Expensive” έχει να κάνει με το να δείχνεις στο κορίτσι σου ότι της αξίζει μόνο τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Ήθελα να βάλω μια γυναίκα στο τραγούδι και η Nicki ήταν η μόνη φωνή που μπορούσα να ακούσω στο τραγούδι. Έτσι, όταν της έστειλα την ηχογράφηση και έστειλε αμέσως το κουπλέ της, ήξερα ότι είχαμε μια επιτυχία στα χέρια μας», περιγράφει ο Αμερικανός καλλιτέχνης.

«Αγάπη στη Βασίλισσα που ευλόγησε αυτό το τραγούδι με άλλο ένα εμβληματικό κουπλέ!», προσθέτει.

Η Nicki Minaj κάνει μία σύντομη εμφάνιση και στο music video του «Expensive» και κρύβει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της με μεσαίο κοντινό πλάνο.

Ο Ty Dolla $ign έχει διαμορφώσει τη μουσική βιομηχανία με αδιαμφισβήτητα κλασικά τραγούδια («Paranoid», «Or Nah», «Blasé»), με συνεργασίες που κατέκτησαν τις κορυφές των charts («Psycho» με τον Post Malone, «Work From Home» με τις Fifth Harmony) και με τη συνεισφορά του ως δημιουργός και παραγωγός σε τραγούδια που έχουν χαρακτηρίσει το είδος τους για καλλιτέχνες όπως οι JAY-Z & Beyonce, Kanye West, Rihanna, Mariah Carey, Drake, Chris Brown, Christina Aguilera, Khalid, Wiz Khalifa και άλλοι.

Η προσωπική δισκογραφία του περιλαμβάνει τα αναγνωρισμένα άλμπουμ «Free TC» (2015) και «Beach House 3» (2017) και τα διαχρονικά mixtapes «Beach House», «Beach House 2», «Sign Language», «Airplane Mode» και «Campaign».

Το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του θα έχει τον τίτλο «Dream House» και αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music το ερχόμενο φθινόπωρο.

[ad_2]

Source link