Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Travis Scott, Rosalía και Lil Baby συνεργάζονται για το remix του «Highest In The Room»

Written by on 30 Δεκεμβρίου 2019


Το hit single του Travis Scott σε ένα μοναδικό remix.

Ο Travis Scott, ο καλλιτέχνης που δημιουργεί trends και ταρακουνά τη μουσική σκηνή του 21ου αιώνα, συναντά τη Rosalía και τον Lil Baby σε ένα μοναδικό remix της επιτυχίας του «Highest In The Room».

Το remix του «Highest In The Room συμπεριλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ «JackBoys», όπου ο Travis Scott συνεργάζεται με τους ράπερ της προσωπικής δισκογραφικής εταιρείας του Cactus Jack Records και άλλα κορυφαία ονόματα.

Ο αστέρας της hip-hop ανέβηκε ένα σκαλί παραπάνω στην καριέρα του με το «Highest In The Room».

Το τραγούδι ξεκινά με υπνωτικά κουπλέ και δυνατούς στίχους, ενώ συνεχίζει με ένα ενθουσιώδες, ακαταμάχητο και κολλητικό ρεφρέν, ακολουθώντας την υψηλή αισθητική που έχει παρουσιάσει στις προηγούμενες δουλειές του ο Travis Scott.

Η αρχική έκδοση του «Highest In The Room» γνώρισε επιτυχία φτάνοντας κατευθείαν στο Νο. 1 του Spotify παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα. To single έφτασε και το στο Νο. 1 του ελληνικού iTunes και στις πρώτες θέσεις των τάσεων των YouTube, ενώ παρέμεινε επί σειρά εβδομάδων στην κορυφή του Digital Singles Chart για το ξένο ρεπερτόριο.

O Travis Scott συνεχίζει να αλλάζει το πρόσωπο της hip-hop σκηνής όχι μόνο μουσικά, αλλά και από την πλευρά της μόδας και της κουλτούρας.

Έξι χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του, έχει στο ενεργητικό πολυπλατινένια άλμπουμ, 6 υποψηφιότητες για Grammy και πάνω από 5 δισεκατομμύρια streams.

Το «JackBoys» προετοιμάζει το έδαφος για το μεγαλύτερο, πιο δυνατό και καλύτερο κεφάλαιο της καριέρας του Travis Scott που θα γίνει πράξη με το επόμενο άλμπουμ του.



Source link