Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

The Struts και Paris Jackson ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Low Key In Love»

Written by on 20 Απριλίου 2021

[ad_1]

Ένα φλογερό rock & roll ντουέτο.

Οι Βρετανοί glam rockers The Struts και η φημισμένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Paris Jackson ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Low Key In Love», ένα φλογερό ντουέτο που κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal Music.

Με αιχμή του δόρατος την δυναμική χημεία τους, το «Low Key In Love» επικεντρώνεται στην ανταλλαγή συναισθημάτων μεταξύ της Paris Jackson και του frontman των The Struts, Luke Spiller, ο οποίος Εμφανίζεται και στο music video του τραγουδιού.

Σε παραγωγή του Tommy English, το «Low Key In Love» προσφέρει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε από ένα rock & roll ντουέτο, καθώς ο Luke Spiller και η Paris Jackson διηγούνται την ιστορία μιας νύχτας με πολύ τεκίλα και περιγράφουν τη γλυκιά δυσφορία της προσπάθειας να κρύψουν τα συναισθήματά τους.

«Το “Low Key In Love” γράφτηκε μετά από ένα ραντεβού σε ένα ρετρό μπαρ των ‘70s στο Λος Άντζελες, το Good Times at Davey Wayne’s», εξηγεί ο κεντρικός τραγουδιστής των The Struts.

«Μπήκα στο στούντιο εξηγώντας ότι χρειαζόμασταν να έχει το τραγούδι το συναίσθημα που νιώθεις όταν μπαίνεις στο μπαρ και να απορροφήσουμε την ατμόσφαιρα. όταν αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε την ιδέα ενός ντουέτου, σκέφτηκα εκείνη τη νύχτα και θυμήθηκα ότι η Paris έκανε ένα λαμπρό ακουστικό σετ. Κάτι μέσα μου έλεγε ότι όλα συνέβησαν για κάποιο λόγο, γι’ ‘αυτό αποφάσισα να της στείλω μήνυμα», περιγράφει.

«Είμαι πεπεισμένος ότι μερικά πράγματα είναι γραφτό να γίνουν. Η προσθήκη της Paris έδωσε στο τραγούδι μια εντελώς νέα διάσταση και πραγματικά ζωντανεύει την ιστορία. Είναι όμορφη και λαμπερή. Ένα αστέρι», καταλήγει ο Luke Spiller.

Paris Jackson

Η Paris Jackson λέει: «Άκουσα για πρώτη φορά τους The Struts όταν πήγα να δω τους Mötley Crüe να δίνουν την τελευταία τους εμφάνιση, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο “Staples Center”, πριν από μερικά χρόνια. Τα αγόρια άνοιξαν τη βραδιά και δεν είχα ιδέα ότι θα ήταν τόσο απίστευτο».

«Θυμάμαι να γυρίζω στον φίλο μου και να λέω ‘ποιοι είναι αυτοί οι τύποι;’. Εντυπωσιάστηκα τόσο από το ταλέντο τους από τη σκηνική παρουσία τους και την ενέργειά τους. Ένιωσα σαν να είχα ταξιδέψει στο χρόνο και να είχα την ευκαιρία να νιώσω τι ήταν το rock & roll στα καλύτερά του χρόνια, όπως με τους Rolling Stones και τους Queen. Άρχισα να ακούω τη μουσική τους και τους έβλεπα σε εκδηλώσεις εδώ και εκεί και έχουμε πάντα αρκετά καλές σχέσεις στο διαδίκτυο», προσθέτει.

«Όταν ο Luke μου ζήτησε να συνεργαστούμε, είπα αμέσως ναι. Ήταν προνόμιο και τιμή να τραγουδήσω σε ένα τραγούδι που ξέρω ότι σημαίνει πολλά για τον Luke και είμαι ευγνώμων για τη φιλία που ξεκίνησε από μία τόσο υπέροχη δουλειά. . Δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχω κάνει ποτέ ή έχω σκεφτεί να κάνω στο παρελθόν και είμαι εδώ για αυτό».

Το «Low Key In Love» αποτελεί μια μόνο από τις πολυάριθμες συνεργασίες στις οποίες έχουν προχωρήσει οι The Struts, καθώς στο τελευταίο άλμπουμ τους, το «Strange Days» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020, προσκάλεσαν μια σειρά εξαίρετων καλλιτεχνών.

Στο «Another Hit of Showmanship» ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Albert Hammond Jr των The Strokes, το ομότιτλο «Strange Days» είχε μια αξέχαστη ερμηνεία από τον Robbie Williams, το «I Hate How Much I Want You» ήταν μία εκρηκτική συνεργασία των The Struts με τους Phil Collen και Joe Elliott των Def Leppard, ενώ το «Wild Child» έγινε ένα από τα πια δυναμικά κομμάτια της μπάντας χάρη στη συμμετοχή του Tom Morello των Rage Against The Machine.

Οι The Struts αποτελούνται από τον τραγουδιστή Luke Spiller, τον κιθαρίστα Adam Slack, τον μπασίστα Jed Elliott και τον ντράμερ Gethin Davies.

[ad_2]

Source link