Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Swae Lee, Tyga και Lil Mosey συνεργάζονται στο single «Krabby Step»

Written by on 9 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Μια εκρηκτική συνεργασία με πρωταγωνιστές τους Swae Lee, Tyga και Lil Mosey.

Ο Tyga, ο Swae Lee και ο Lil Mosey, τρεις από τους πιο γνωστούς ράπερ της μουσικής βιομηχανίας, συνεργάζονται με τον Λάτιν Παραγωγό της Χρονιάς, τον Tainy, στο single «Krabby Step».

Πρόκειται για το επόμενο τραγούδι από το soundtrack της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Spongebob Movie: Sponge On The Run» (Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης) της Paramount Animation και του Nickelodeon.

Το soundtrack έχουν επιμεληθεί ως παραγωγή οι Tainy και Albert Hype και θα κυκλοφορήσει από τις NEON16 και Interscope Records / Universal Music μέσα στο 2021.

Το «Krabby Step» διαδέχεται το εμπορικά επιτυχημένο single «Agua» με τη συμμετοχή του Tainy και του J Balvin, το οποίο έχει φτάσει στο No. 1 των charts για τα Hot Latin Songs και το Latin Airplay στο Billboard και έχει συγκεντρώσει πάνω από 923 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το δεύτερο single του soundtrack συνδυάζει τα απίθανα flows των τριών εξαιρετικά μοναδικών και πρωτότυπων ράπερ με τα ακαταμάχητα beats για τα οποία έχει γίνει γνωστός ο Tainy στη μακρά μουσική καριέρα του.

Οι Tyga, Swae Lee και Lil Mosey δημιουργούν μια δυναμική και συναρπαστική ιστορία με στίχους που αποτυπώνουν την πραγματική ουσία και την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα της ταινίας.

Παράλληλα ο Tainy αποδεικνύει το απεριόριστο ταλέντο του με ένα beat που θα κάνει όλο τον κόσμο να χορεύει και θα σπάσει πολλά ρεκόρ στο TikTok, όπως έκανε το «Agua» με το viral «Agua Challenge», για το οποίο δημιουργήθηκαν πάνω από 3,2 εκατομμύρια βίντεο.

Να σημειωθεί ότι το lyric video για το «Krabby Step» δημιουργήθηκε με την ίδια εξελιγμένη τεχνική animation που έχει χρησιμοποιηθεί στην ταινία.

Το «The Spongebob Movie: Sponge On The Run» είναι διαθέσιμο για προβολή στο Netflix.

[ad_2]

Source link