Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Survivor: Το ξεσάλωμα στο Coco Bongo (video)

Written by on 14 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Τις εντυπώσεις τους από την επίσκεψη στο Coco Bongo περιέγραψε η Μπλε Ομάδα.

Ο αρχηγός Νίκος Γιάννης ήταν ενθουσιασμένος. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου εντυπωσιάστηκε από τους «Σπαρτιάτες» που είδε στο σόου και δήλωσε πως η ομάδα χόρεψε με την καρδιά της.

Προφανώς είχαν ανάγκη από λίγη διασκέδαση οι Μπλε, ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει ο τελικός του Survivor και τα νεύρα όλων είναι «ταλαιπωρημένα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι Μπλε περιγράφουν το έπαθλό τους – «Περίμεναν τη JLo και εμφανιστήκαμε εμείς»”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.\n#SurvivorGR”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8xMy8xNy81Nl8xMl82MmE3N2EzYzI3MmI4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M40S”,”uploadDate”:”2022-06-13T18:07:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckp67ynqxig1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Survivor: Το ξεσάλωμα στο Coco Bongo (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link