Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[ad_1]

Η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης στο χθεσινό επεισόδιο είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Όλοι κρέμονταν από τα χείλη του παρουσιαστεί μέχρι να ανακοινώσει το αποτέλεσμα και την στιγμή που ανακοινώνεται το όνομα της παίκτριας της μπλε ομάδας, Βρισηίδα και Ασημίνα ξεσπούν σε κλάματα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η Βρισηίδα αποχωρεί από το Survivor”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.\n#SurvivorGR”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8wOS8yMi8wNF81MV82MmEyNmU4MzZlMjNiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M12S”,”uploadDate”:”2022-06-09T22:06:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cklxxocvyh81″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Η Ασημίνα δεν μπορεί να σταματήσει τα κλάματα με τίποτα και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη. Στην συνέχεια η Βρισηίδα λέει χαρακτηριστικά:

«Νιώθω περίεργα, δεν το περίμενα ότι θα φύγω η αλήθεια είναι. Θέλω να σηκώσει την κούπα η Ασημίνα και θα είμαι εκεί στον τελικό για να την καμαρώνω από τις κερκίδες».

Στην συνέχεια έφτασε η στιγμή του αποχωρισμού.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Βρισηίδα σε Σπύρο: «Είναι που θα με περίμενες έξω»”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.\n#SurvivorGR”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8wOS8yMi8wN18yN182MmEyNmYxZjUyNTc5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M21S”,”uploadDate”:”2022-06-09T22:11:04.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cklxnc7ahka1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Survivor: Η στιγμή της αποχώρησης (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link