Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Survivor: Άκρως συγκινητικό το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας (video)

Written by on 2 Ιουνίου 2022

[ad_1]

H ομάδα των Μπλε κέρδισε το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας και εχτές ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή κατά την διάρκεια της επικοινωνίας.

Χαμόγελα και δάκρυα κατέκλεισαν τόσο τους παίκτες όσο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Άρης μίλησε με την μητέρα του, η Ασημίνα με τους γονείς, την αδερφή και την γιαγιά της, η Βρισηίδα ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε με την μαμά της φωνάζοντας «Τι όμορφη που είσαι», ενώ μίλησε και με τον πατέρα της. Γενικότερα ήταν μια αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Survivor: Το τελευταίο συγκινητικό έπαθλο επικοινωνίας”,”description”:”Survivor: Το τελευταίο συγκινητικό έπαθλο επικοινωνίας – Η Μπλε ομάδα μίλησε σε βίντεο κλήση με οικογενειακά της πρόσωπα”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8wMi8wOS80NV80MV82Mjk4ODZjNTFiMTk2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M6S”,”uploadDate”:”2022-06-02T09:48:10.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckfievl85jux”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Survivor: Άκρως συγκινητικό το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link