Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Stromae και Camila Cabello συνεργάζονται στο «Mon Amour» – Hit Channel

Written by on 27 Ιουλίου 2022


Ο Stromae και η Camila Cabello ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ο Stromae κυκλοφορεί μία συνεργασία – έκπληξη με την Camila Cabello σε μία νέα εκδοχή του τραγουδιού του «Mon Amour».

Η πρωτότυπη εκδοχή του «Mon Amour» συμπεριλήφθηκε στο νέο άλμπουμ του Stromae με τίτλο «Multitude» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάιο και αποτέλεσε τη δισκογραφική επάνοδο του πολυσχιδούς Βέλγου καλλιτέχνη μετά από οκτώ χρόνια.

Σε αυτή τη νέα δίγλωσση εκδοχή του «Mon Amour», που διαθέτει στίχους τόσο στα γαλλικά όσο και στα αγγλικά, η Camila Cabello τραγουδά για την αίσθηση ελευθερίας που εμφανίζεται μετά από έναν χωρισμό.

Η Camila Cabello εξήγησε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Stromae κατά τη διάρκεια του φετινού Met Gala στη Νέα Υόρκη και αποκάλυψε ότι είναι «εδώ και χρόνια» θαυμάστρια της δουλειά του οραματιστή τραγουδιστή, τραγουδοποιού, παραγωγoύ και σκηνοθέτη.

«Είμαι θαυμάστρια του Stromae εδώ και χρόνια και πάντα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Άκουσα το άλμπουμ του στο Παρίσι και μου άρεσε πολύ», έγραψε.

«Συναντηθήκαμε στο Met Gala και του έστειλα μήνυμα ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου τραγούδι και μετά μπήκα στο στούντιο και έγραψα ένα γρήγορο μικρό ρεφρέν για τις προθέσεις μου για ένα καλοκαίρι γεμάτη διασκέδαση», συνέχισε.

Η Camila Cabello πρόσθεσε ότι έχει μάθει «λίγα γαλλικά» μέσω του διαδικτύου, σημειώνοντας ότι έχει «εμμονή με τις γλώσσες. «Ήθελα να τραγουδήσω στα γαλλικά σ’ αυτό το τραγούδι και το κάνω», ανέφερε.

Το μουσικό βίντεο για το remix του «Mon Amour», σε σκηνοθεσία των Julien & Quentin, είναι εμπνευσμένο από το ριάλιτι «Love Island» και ακολουθεί τον Stromae και την Camila Cabello, μαζί με άλλους οκτώ άνδρες και γυναίκες, καθώς προσπαθούν να βρουν την αληθινή αγάπη, ανάμεσα σε τσακωμούς, φιλιά, πάρτι στην πισίνα και παραφυσικές δραστηριότητες.

Το βίντεο επικεντρώνεται στις αταξίες ενός χαρακτήρα με το όνομα Quentin, ο οποίος τσακώνεται με την καινούργια αγάπη του. Όταν η παρτενέρ του τον εντοπίζει με μια άλλη γυναίκα, η παραδεισένια βίλα μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Μέχρι το τέλος του βίντεο, όλοι στη βίλα εξαφανίζονται μυστηριωδώς, εκτός από τον Quentin, ο οποίος καταλήγει μόνος του.

«Χωρίς να αποδοκιμάζει ή να χλευάζει το ριάλιτι, (το βίντεο) λειτουργεί ως ένα τέλειο πρίσμα για να αναδείξει την ανθρώπινη κωμωδία που διαδραματίζεται στους στίχους του Stromae. Σε αυτούς τους διαγωνιζόμενους, υπάρχει ένα κομμάτι του καθενός μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο αδελφός του Stromae και παραγωγός Luc Van Haver.

Ο Stromae έχει δηλώσει ότι το «Mon Amour» αναφέρεται σε έναν άνδρα που είναι άπιστος και που «κάθε φορά που είναι σε μια σχέση, τα καταστρέφει όλα».

Το «Mon Amour» είναι το επόμενο single του άλμπουμ «Multitude» μετά το ενδυναμωτικό «Fils de Joie» και το «L’enfer», στο οποίο ο Stromae εξομολογήθηκε τη μάχη του με τον αυτοκτονικό ιδεασμό.

Όσον αφορά την Camila Cabello, το «Mon Amour» είναι το πρώτο τραγούδι της μετά την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού άλμπουμ της, «Familia», το οποίο περιέχει τις επιτυχίες «Don’t Go Yet» και «Bam Bam» (με τον Ed Sheeran).





Source link